Winactie: Claudia Stinne – Een leven op wielen

Waar is dat feestje? In augustus is dat hier, bij Koukleum.nl. De gehele maand augustus vieren wij feest want Koukleum.nl bestaat 6 jaar! En wat hebben wij al veel mooie dingen mogen doen, denk daarbij aan de talloze recensie-exemplaren die wij mochten ontvangen, een aantal eigen Koukleum meets auteurs-evenementen en een heuse minibieb in onze voortuin. Ook mogen wij de leuke interviews voor op onze website en de nodige winacties niet vergeten. Dat stukje winacties gaan wij deze maand groots aanpakken. Want een tal van auteurs en uitgeverijen hebben ons laten weten dat ze belangeloos een, of meerdere, boek(en) beschikbaar stellen voor onze feestmaand. Daar willen wij hun natuurlijk hartelijk voor bedanken. Vergeet dus niet om elke dag even te komen kijken wat voor moois er die dag te winnen valt.

Wij mogen namens auteur Claudia Stinne één fysiek gesigneerd exemplaar van haar roman ‘Een leven op wielen’ verloten. Wij willen Claudia Stinne natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Waar gaat ‘Een leven op wielen’ over?

Wat doe je als er niks meer te maken valt uit de snippers van je leven?
Het jonge wielertalent Mathijs de Waard moet zijn leven volledig opnieuw vormgeven als hij na een auto-ongeluk verder moet met een dwarslaesie.

‘Een leven op wielen’ is een verhaal over acceptatie, kracht, doorzettingsvermogen & vriendschap. Als lezer kijk je vanuit de ogen van Mathijs, zijn broertje en zijn beste vrienden. Je gaat van hen allemaal houden alsof je onderdeel bent van de vriendengroep die zich na het ongeluk moet herpakken.

Wil je weten wat wij van ‘Een leven op wielen’ vinden? Onze recensie lees je hier.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Een leven op wielen’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel deze winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like en save de foto over deze winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze winactie een duimpje en deel het bericht.

Per woonadres 1 inzending. Meerdere inzendingen per adres worden verwijderd.

Deze winactie loopt tot en met 26 augustus 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

3 thoughts on “Winactie: Claudia Stinne – Een leven op wielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge