Winactie Charlotte Link – Leugenaar & Moordenaar

Wij mogen namens Xander uitgevers één volger blij maken met een fysiek exemplaar van zowel ‘Leugenaar’ als ‘Moordenaar’. Wij willen Xander uitgevers natuurlijk hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze winactie-exemplaren.

Waar gaan de boeken Leugenaar en Moordenaar over?

De informatie die op de achterflap van Leugenaar te vinden is: Kate Linville, een eenzame detective van Scotland Yard, gunt maar één persoon op de wereld haar liefde en vertrouwen: haar vader. Als hij op brute wijze wordt vermoord in zijn eigen huis, verliest Kate abrupt haar laatste steun en toeverlaat.

Om de zaak op de voet te volgen keert Kate vanuit Londen terug naar Yorkshire. Ze wordt al snel teleurgesteld: inspecteur Caleb Hale lijkt meer interesse te hebben in gemakkelijke antwoorden dan het achterhalen van de waarheid. Kate besluit zelf op onderzoek uit te gaan, want ze voelt aan alles dat de moord op haar vader veel complexer is dan de politie denkt. En terecht: haar vader had een heel donkere kant… waardoor de man die Kate dacht te kennen in één klap niet meer bestaat.

Wil je weten wat Veronique van ‘Leugenaar’ vond? Lees haar recensie hier.

De informatie die op de achterflap van Moordenaar te vinden is: In de hooglanden van Noord-Engeland wordt het lijk gevonden van de veertienjarige Saskia, die een jaar geleden plotseling verdween. Niet veel later wordt de veertienjarige Amelie In een auto getrokken en ontvoerd. De politie van Scarborough heeft haar handen vol aan de zaak en vreest voor een seriemoordenaar. In de media gaat het vanzelfsprekend alleen nog maar over de ‘High Moor Killer’ en de druk op hoofdinspecteur Caleb Hale neemt al snel toe.

Rechercheur Kate Linville van Scotland Yard is ondertussen bezig om haar voormalige ouderlijk huis te verkopen en maakt bij toeval kennis met Amelies totaal wanhopige familie. Zo wordt ze de onvrijwillige onderzoeker in een drama dat geen einde lijkt te hebben. En dan verdwijnt er nóg een meisje….

Wil je weten wat Veronique van ‘Moordenaar’ vond? Lees haar recensie hier.

Wat moet je hier voor doen?

 • Geef antwoord op de vraag: Hoe heet de hoofdinspecteur van de politie van Scarborough?
 • Stuur het antwoord in een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Charlotte Link’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

 • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel onze recensie + winactie op Facebook.
 • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
 • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze recensie + winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze recensie + winactie.
 • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze recensie + winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
 • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze recensie + winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 1 februari 2022. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes.

5 thoughts on “Winactie Charlotte Link – Leugenaar & Moordenaar

 1. Leesfragment en recensie van Moordenaar en Leugenaar super spannend. Ik ben echt benieuwd naar gans het verhaal.
  Heb meegedaan aan deze leuke actie??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge