Winactie: 365 Bullet Journal

In samenwerking met Unieboek Het Spectrum heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Hier wil ik Unieboek Het Spectrum hartelijk voor bedanken.Ik mag éénmaal een exemplaar van “365 Bullet Journal” weggeven.

Wil je meer over “365 Bullet Journal” weten? Lees dan hier mijn recensie.

Wat moet je doen om kans te maken op “365 Bullet Journal”?

Wil je extra kans maken op “365 Bullet Journal” of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken op dit boek?
Dit is alles om kans te maken op “365 Bullet Journal”! De winactie loopt tot en met 13 januari 2018. Op 14 januari 2018 zal ik in de loop van de dag de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om de prijs te claimen.

Succes!

6 thoughts on “Winactie: 365 Bullet Journal

 1. Dit is ook weer zo’n knaller van een boek. Ik had al een bullet journal waar ik gisteravond eindelijk in gestart ben. Nu lijkt het me geweldig om meer te leren daarover dankzij dit boek. Ik doe dus mee:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: @lindaenbjorn
  Bloglovin: Linda Raaijmakers

 2. Super leuk want ik ben op zoek naar een bullit journal en doe heel graag mee….
  Ik heb alles gedaan want nodig is om hier kans op te kunnen maken…
  Ook voor de extra kansen…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge