Winactie 2 jaar Koukleum.nl Ronnie Rokebrand – Operatie Rokebrand

17 augustus bestond Koukleum.nl alweer 2 jaar. En dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat vind ik een feestje waard. Daarom zul je deze maand een aantal winacties op mijn website zien verschijnen. Een aantal uitgevers zijn bereid geweest om dit met mij te vieren.

Ik mag in samenwerking met uitgeverij LetterRijn het boek “Operatie Hanokmin” geschreven door Ronnie Rokebrand onder mijn volgers verloten. Hier wil ik uitgeverij LetterRijn hartelijk voor bedanken.

Wil je weten waar “Operatie Hanokmin” over gaat? Lees dan zeker mijn recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 26 augustus 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!

3 thoughts on “Winactie 2 jaar Koukleum.nl Ronnie Rokebrand – Operatie Rokebrand

  1. Van harte gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum! Ik waag graag een kansje voor Operatie Hanokmin. Geliked en gedeeld op Facebook (Mooie Rooie) en het Twitter bericht geretweet *@Glambertgirl77)..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge