Winactie 2 jaar Koukleum.nl Mary Kubica – Laatste leugen

17 augustus bestond Koukleum.nl alweer 2 jaar. En dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat vind ik een feestje waard. Daarom zul je deze maand een aantal winacties op mijn website zien verschijnen. Een aantal uitgevers zijn bereid geweest om dit met mij te vieren.

Ik mag in samenwerking met HarperCollins Holland het boek “Laatste leugen”  geschreven door Mary Kubica onder mijn volgers verloten.

Wil je weten waar “Laatste leugen” over gaat? Lees dan zeker mijn recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 28 augustus 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!

11 thoughts on “Winactie 2 jaar Koukleum.nl Mary Kubica – Laatste leugen

  1. Gefeliciteerd met je 2 jarig blog bestaan. Ik doe graag mee en heb gedeeld op fb en bl onder de naam saar Grupping-Ndangi en op google+ onder naam Saar Ndangi en Twitter en pinterest onder saartjeinwonderbookland

  2. Nogmaals gefeliciteerd! Laatste leugen lijkt me een bijzonder spannend boek. Ben zo benieuwd naar dit geheimzinnige verhaal vol leugens en bedrog. Lukt het om de waarheid te achterhalen? Bedankt voor dit kleine kansje, doe heeeeel graag mee! Volg je toffe blog via Bloglovin’ en saved ♥ Janneke B

  3. Hiep Hiep Hoeraaaa! Hartelijk Gefeliciteerd met je 2-jarige Jubileum! ?️?️??? Ik ben Razend Nieuwsgierig naar dit prachtige boek, dus ik maak Dolgraag een Kansje!

    Mooi maar heftig verhaal trouwens achter de naam Koukleum Veronique, ik ben zelf niet bekend met Polymyositis (lijkt me echt heavy) .

    Good Luck met alles en ik duim voor je dat je beter mag slapen (ik weet helaas wat het is)! ?? Super Bedankt voor deze Gave Winactie ! ??????

    Lieve Groetjes, Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge