Winactie 2 jaar Koukleum.nl 2 x Loes den Hollander Ebook pakket **Gesloten **

17 augustus bestaat Koukleum.nl alweer 2 jaar. En dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat vind ik een feestje waard. Daarom zul je deze maand een aantal winacties op mijn website zien verschijnen. Een aantal uitgevers zijn bereid geweest om dit met mij te vieren.

Ik mag in samenwerking met De Crime Compagnie twee maal een ebook-pakket van Loes den Hollander verloten onder mijn volgers. In dit pakket vind je het boek “Duivelspact” en het vandaag verschenen boek “Mij zie je niet

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 24 augustus 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!


3 thoughts on “Winactie 2 jaar Koukleum.nl 2 x Loes den Hollander Ebook pakket **Gesloten **

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge