Winactie 2 jaar Koukleum.nl Lina Bengtsdotter – De vrouw die terug moest

17 augustus bestaat Koukleum.nl alweer 2 jaar. En dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat vind ik een feestje waard. Daarom zul je deze maand een aantal winacties op mijn website zien verschijnen. Een aantal uitgevers zijn bereid geweest om dit met mij te vieren.

Ik mag in samenwerking met HarperCollins Holland het boek “De vrouw die terug moest” geschreven door Lina Bengtsdotter onder mijn volgers verloten. Hier wil ik HarperCollins Holland hartelijk voor bedanken.

Wil je weten waar “De vrouw die terug moest” over gaat? Lees dan zeker mijn recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 20 augustus 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!

6 thoughts on “Winactie 2 jaar Koukleum.nl Lina Bengtsdotter – De vrouw die terug moest

  1. Ik heb de actie van ‘de vrouw die terug moest geliked op facebook, gereageerd en geretweed op twitter (vlinderwies) en ik volg nu ook het blog.

  2. Gefeliciteerd met 2 jaar bestaan van Koukleum.nl! ?? Doe graag mee!   Winactie op Twitter geliked en geretweet en gesaved op Bloglovin plus gedeeld op Facebook ❤

  3. Proficiat! Je goede recensie van De vrouw die terug moest, heeft mij wel heeeeel nieuwsgierig gemaakt. Ben mega Scandi-thriller fan en dit boek staat bovenaan mijn verjaardagslijstje. Ontzettend benieuwd naar deze nieuwe thriller, doe dan ook erg graag mee. Echt super, bedankt voor deze kans! Volg je toffe blog via Bloglovin’ en saved ♥ Janneke B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge