Winactie 2 jaar Koukleum.nl: 3 x N.I. Monteny – Liefde van je leven **Gesloten**

17 augustus bestond Koukleum.nl alweer 2 jaar. En dat wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat vind ik een feestje waard. Daarom zul je deze maand een aantal winacties op mijn website zien verschijnen. Een aantal uitgevers zijn bereid geweest om dit met mij te vieren.

Ik mag in samenwerking met New Book Collective en uitgeverij Van Halewyck 3 exemplaren van “Liefde van je Leven” geschreven door N.I. Monteny onder mijn volgers verloten. Hier wil ik New Book Collective en uitgeverij Van Halewyck hartelijk voor bedanken.

Wil je weten waar “Liefde van je leven”over gaat? Lees dan zeker mijn recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 8 September 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!

10 thoughts on “Winactie 2 jaar Koukleum.nl: 3 x N.I. Monteny – Liefde van je leven **Gesloten**

  1. Ik doe graag mee! Gedeeld op facebook en bloglovin als saartje Grupping-Ndangi en op Twitter en pinterest onder saartjeinwonderbookland en op google+ als saartje Ndangi

  2. Ik waag ook graag een kansje voor Liefde van je leven. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geliked en geretweet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge