Whiskas

Voor trnd mocht ik samen met mijn kat en poes Whiskas uittesten. Hier ben ik Trnd heel dankbaar voor.

Beknopte informatie die te lezen is op internet over Whiskas: Onze vernieuwde brokjes bevatten alles wat je kat van nature nodig heeft, aangepast op de juiste levensfase. Of je nu een opgroeiende kitten (2-12 maanden), een volwassen kat (1-7 jaar) of een senior (7+ jaar) hebt!

Doordat de brokjes van Whiskas verandert zijn, was er bij Trnd een campagne om deze vernieuwde brokjes te testen. Ik zag hierover een melding op Facebook en heb me aangemeld. Tot mijn verbazing werd ik er voor uitgekozen.

Ik kreeg al snel een flink pakket thuis gestuurd. Luna, ons klein zwart spookje, was natuurlijk meteen nieuwsgierig. Dus samen met Luna de doos open gemaakt. Ik was zeer verbaasd over de hoeveelheid voer wat ik thuisgestuurd kreeg. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor vrienden die katten hadden.

Luna vond het heel interessant allemaal. Simba is altijd een beetje afwachtend. Het was heel wat om uit te pakken. 1 grote zak voer van 950 gram voor Simba en Luna, en 15 proefzakken van 300 gram voor kattenvriendjes van Simba en Luna.

Ik heb al meteen enkele buren blij gemaakt met wat voer voor hun katten. En gevraagd of ze het marktonderzoek wilden invullen. Dit zijn wat korte vragen of ze Whiskas al kenden en hoe ze over Whiskas denken.

Onze hond Pebbles was ook erg blij met Whiskas. Niet zo zeer vanwege de brokjes. Al eet ze die ook op als ze de kans krijgt, die smaken haar ook goed, maar vooral vanwege de 2 speelgoedmuisjes die in dit gigantische pakket zaten.

Simba en Luna heb ik rustig aan de Whiskas laten wennen. Voordat ze volledig op de Whiskas brokken over gingen. Wat mij wel op viel was dat ze van deze brokken meer aten als de brokken die ik hiervoor had. En dat was ook een merk wat wel goed aangeschreven stond, maar daar had vooral Simba, vaak zoiets van “Bekijk het maar”. En dan at hij gewoon bijna niet. Wat natuurlijk ook weer niet de bedoeling is. Want zijn nat voer en kattensnoepjes at hij tussendoor wel. Nu komen ze meteen aan gelopen als ik de brokjes bijvul. En gaan ze dan ook meteen eten. Ik heb nu zelfs 2 bakjes naast elkaar moeten zetten, zodat ze naast elkaar kunnen eten, anders werd het ruzie. Gekke kattenbeestjes. 🙂

Ik blijf nu, na de test, ook zeer zeker Whiskas gebruiken. Voor volwassenen katten zijn er 3 soorten brokjes, namelijk rund, kip en tonijn. Hier in de winkel hebben ze helaas alleen de 950 gram verpakking, er is echter ook nog een 1,9 kg op de markt. Wie weet kom ik deze nog wel eens tegen. Onze 2 monstertjes eten erg goed van deze brokken, dus de 1,9 kg zou erg makkelijk zijn.

Whiskas is o.a. verkrijgbaar in de supermarkt en bij de verschillende dierenzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge