Wereldkaart

Ik werd door Wereldkaarten.nl benaderd of ik interesse had in een samenwerking. Nadat ik hun website bekeken had, en hier erg mooie wereldkaarten tegen gekomen was, zag ik dat natuurlijk wel zitten. Ik wil Wereldkaarten.nl dan ook hartelijk bedanken voor deze samenwerking.

Wat zeggen ze zelf over de wereldkaarten: Een webshop die je wel meer dan 90 unieke wereldkaarten, maar ook een uitgebreid assortiment landkaarten en stadskaarten te koop aanbiedt: Wereldkaarten.nl. Met één van onze kaarten aan jouw muur droom je alvast weg naar je volgende bestemming, praat je met je familie over al je fantastische vakanties én ben je verzekerd van een hippe wand. Je kunt makkelijk een wereldkaart kopen uit onze trendy wereldkaarten, historische wereldkaarten of kies een van onze andere thema’s.


Ik zag allerlei mooie wereldkaarten voorbij komen, van wereldkaarten die ik me herinner van de tijd dat ik nog op school zat tot moderne kaarten waarbij de werelddelen opgebouwd zijn uit teksten. Ook kom je enkele artistieke kaarten tegen. Zo heb je er ook die opgebouwd zijn uit een vingerafdruk. Er zijn echt heel veel mooie wereldkaarten. En ook voor jong en oud. Voor een kinderkamer zul je eerder een kaart nemen met het dierenrijk erop of een zoekplaatje. Wil je een nostalgische kaart, dan is dat ook geen probleem. Ik heb echter zelf gekozen voor een artistieke wereldkaart. En ben er echt superblij mee.

Het bestellen gaat heel eenvoudig. Je gaat naar de website en wilt een wereldkaart kopen. Dit doe je door op de website te kiezen wat voor wereldkaart je wilt. Ik wilde een trendy wereldkaart. En hier kom je allerlei mooie trendy wereldkaarten tegen. En ik heb vervolgens voor de ‘Gekleurde inkt’ gekozen. Ik had bij dit schilderij aan de ene kant het gevoel van een wereldkaart, maar aan de andere kant ook helemaal niet. Als je lang er naar blijft kijken zie ik er steeds andere dingen in. En dat vind ik zo leuk van dit schilderij. Je fantasie kan met je op de loop gaan.

Ik heb gekozen voor een aluminium print, omdat deze het mooiste bij onze inrichting en andere schilderijen past. En ik ben echt superblij mee. Wij vinden hem echt supermooi staan in ons interieur en doordat hij boven de tv hangt, hangt hij ook mooi in het oog, waardoor je regelmatig naar deze eyecatcher kijkt. Ook heb ik gekozen voor een ophangsysteem. Dit plak je op de achterkant van het schilderij (hier staan achterop handige strepen, waardoor je hem eenvoudig recht kunt plakken.) en aan de muur schroef je een stuk van het ophangsysteem met twee schroeven. Even uitmeten en dan is het ophangen eigenlijk een fluitje van een cent.

Wil je nu zelf ook een wereldkaart in je huis hebben hangen? Dan neem zeker eens een kijkje op wereldkaarten.nl want er zit voor iets wat wils bij.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge