Vier dubbele winactie J.P. Delaney – Geloof mij

In samenwerking met Uitgeverij Cargo heb ik weer een superleuke winactie voor jullie! Ik mag maar liefst 4 (!) x het boek ‘Geloof mij’ geschreven door JP Delaney weggeven. Hier wil ik Uitgeverij Cargo hartelijk voor bedanken.

Wil je weten waar ‘Geloof mij’ geschreven door J.P. Delaney over gaat? Lees dan zeker mijn recensie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 21 December 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Succes!
10 thoughts on “Vier dubbele winactie J.P. Delaney – Geloof mij

  1. Geloof mij nou maar, volgens Koukleum is dit is de superspannende opvolger van Het vorige meisje! Geliked en gedeeld op Facebook en Bloglovin Janneke B.

  2. Ik loot graag mee en heb het bericht gedeeld en gesaved op fb en bl onder de naam Saartje Grupping-Ndangi en op google+ onder de naam Saartje Ndangi en op Twitter en pinterest onder saartjeinwonderbookland. Ik kijk uit naar het nieuwe Delaney boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge