Verras je valentijn

Bron: Hemd voor hem

Nog even en het is weer Valentijnsdag. Voor de ene een dag om de grote liefde in het zonnetje te zetten, voor een ander is het een groot commercieel gebeuren. Nu zijn Bryan en ik al heel wat jaartjes gelukkig bij elkaar en hebben we niet specifiek Valentijnsdag nodig om elkaar te verrassen of iets liefs voor elkaar te doen. Dit gebeurt ook gewoon heel spontaan. 🙂

Nu is het denk ik vooral voor ons vrouwen moeilijk om iets leuks voor mannen te vinden. Voor vrouwen worden vaak toch een hoop leuke cadeaupakketten gemaakt, maar voor mannen is dat toch een stuk beperkter, of je moet al met een lekker geurtje tevreden zijn. Maar ben je net als mij, iemand die niet iedere keer een geurtje cadeau wil doen? Dan heeft Hemdvoorhem nu de oplossing. Allerlei leuke cadeausets. Van overhemden in mooie cadeauverpakking, tot cadeau’s met sokken, cadeau’s met boxers of een cadeau met mooie sjaal.

Nu is Bryan al een tijdje bezig dat de sjaal die hij heeft niet zo fijn is onder zijn jas, dus toen ik deze sjaal zag, was ik meteen verkocht en vond dit een gepast Valentijns cadeautje. Want de zoetsappige beertjes en dergelijke die je vaak in de winkel ziet liggen is echt niet aan hem besteed (aan mij trouwens ook niet). Dat zijn dan weer echt cadeautjes die we tot de commerciële ellende van zo’n dag rekenen. Maar deze sjaal is natuurlijk functioneel en straalt ook nog eens klasse uit.

Hij wordt geleverd in een mooie cadeaudoos. En dat geeft meteen een luxegevoel.

Als je de doos open maakt zie je de sjaal meteen en als je dan de sjaal voelt dan kun je alleen maar blij worden. Want het is echt een fijne stof, die aangenaam aanvoelt. Hij is prettig tijdens het dragen en door de blauw rode kleur kan hij bij eigenlijk alles gedragen worden. Hij voelt lekker warm aan, ondanks dat de stof niet heel dik is. Hierdoor zit hij ook erg aangenaam onder een winterjas.

Wil jij je vriend voor Valentijn ook zo’n mooie sjaal cadeauset cadeau doen? bij Hemdvoorhem heb je verschillende mooie cadeausets met sjaals of sjaals en mutsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge