Veroniques leeslijst voor de Ik lees Nederlands Challenge 2023

In het verleden heb ik al eens meegedaan aan de ‘Ik lees Nederlands’-Challenge. Nadat ik in oude blogs aan het neuzen was, kwam ik deze weer tegen en aangezien het Nederlands geschreven boek hoog aangeschreven staat bij ons, leek het ons leuk om deze challenge nieuw leven in te blazen. En het is nooit verkeerd om meer van Nederlandse en Vlaamse auteurs te lezen, toch?

Hieronder zal ik mijn lijstje bij gaan houden van boeken die ik waarschijnlijk zal gaan lezen of heb gelezen voor deze challenge.

Ik zal door het jaar heen de lijst natuurlijk aanvullen en aanpassen waar nodig. Ook zal ik de linkjes naar de recensies toevoegen als deze online staan.

Wil jij ook mee doen aan de Ik lees Nederlands Challenge 2023? Kijk dan hier voor de voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge