Uitnodiging Boekpresentatie ‘De mooiste dag van je leven’ van Tamara Haagmans

Het nieuwste boek van Tamara Haagmans verschijnt 27 juni. Het boek krijgt de titel ‘De mooiste dag van je leven‘. En de cover… Ik vind hem echt schitterend. De cover nodigt echt uit om het boek op te pakken en de achterflap te gaan lezen.

Natuurlijk hoort bij een nieuw boek ook een boekpresentatie. Tamara is aan het inventariseren hoeveel mensen willen komen en wil graag mailadressen ontvangen van mensen die interesse hebben.

Wil jij weten waar haar nieuwe boek over gaat? Of het al reserveren? Klik dan hier!

De boekpresentatie zal zaterdag 6 juli 2019 van 14:30 tot 16:30 uur plaatsvinden bij Boekhandel Krings (Brandstraat 23, 6131 CS Sittard) in Sittard. Dat is natuurlijk voor ons makkelijk. Lekker in het zuiden van het land, maar woon je iets verder weg… doordat de boekpresentatie overdag is… En de locatie vrij kort bij het treinstation ligt, is dat ook met het openbaar vervoer goed te doen. En doordat de boekpresentatie om 16:30 uur afgelopen is, heb je toch nog redelijk wat tijd om met openbaar vervoer thuis te komen.

Wij zullen in ieder geval ook aanwezig zijn. Dus heb je interesse in dit evenement stuur dan zeker Tamara even een mailtje door op onderstaande afbeelding te klikken.

Ik heb van de eerdere boeken van Tamara echt genoten waarbij ‘Ctrl Alt Delete‘ voor mij echt de topper was. Dus ik kijk ook weer echt uit naar dit nieuwe boek van Tamara en het lijkt me super leuk om de boekpresentatie mee te maken. Meld jij je ook aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge