Tille Vincent – Hannah Maes Hij is terug

Hij is terug

Van uitgeverij TerraLannoo ontving ik het boek “Hannah Maes – Hij is terug” om er een recensie over te schrijven. Hier wil ik uitgeverij TerraLannoo hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap: Een razend spannend vervolg op Code 37. De wereld van hoofdinspecteur Hannah Maes wordt abrupt op zijn kop gezet wanneer ze een verdacht bericht vindt in haar mailbox. Iemand lijkt uit op wraak. Hannah gaat op zoek naar de afzender, maar hij is ongrijpbaar. De sporen die hij achterlaat, komen alsmaar dichter bij haar persoonlijke leven en jagen Hannah de stuipen op het lijf: hij heeft het op haar gezin gemunt! Wanneer hij aan haar kinderen raakt, slaan bij Hannah alle stoppen door. In plaats van haar collega’s van de Gentse sectie Zeden te helpen bij een afpersingszaak, neemt ze het recht in eigen handen. De gevolgen zijn niet te overzien… Hannah Maes – Hij is terug is het razend spannende vervolg op de serie Code 37, waarvan al meer dan 130.000 exemplaren verkocht zijn.

Ik heb alle boeken van Code 37 gelezen en op televisie meerdere keren de serie gekeken en vond het echt een goede serie. De Hannah Maes op televisie vond ik altijd heel goed neergezet en daardoor kan ik me altijd een heel goed beeld vormen van de Hannah Maes in de boeken. In dit boek gaat het meer over het privéleven van Hannah Maes en de problemen die ze hier in tegenkomt. De problemen die ze met Koen heeft spelen natuurlijk een grote rol, echter als ze mails krijgt met vreemde teksten trekt ze zich er in eerste instantie niks van aan, zoals we van Hannah gewend zijn, echter als haar dochter een uitnodiging krijgt voor een feestje in een binnenspeeltuin weet Hannah dat er iets niet klopt en gaat ze op onderzoek uit. In plaats van dat ze haar collega’s inlicht gaat Hannah alleen op onderzoek uit en haar collega’s weten regelmatig niet waar ze is en krijgen haar niet te pakken. Diegene die haar achtervolgt en op wraak uit is, krijgt diegene het werkelijk voor elkaar dat ze alles verliest wat haar zo lief is, haar partner, haar kinderen en haar baan?

Ik vond dit weer een erg goed in elkaar gezet verhaal. En de hoofdpersonage Hannah wordt weer erg goed neergezet zoals ik gewend ben van Tille Vincent. Het verhaal houd je weer tot op het laatst in spanning hoe alles werkelijk in elkaar steekt. Ik had op een bepaald moment wel een vermoeden, maar het liep toch anders als ik gedacht had. Het boek heeft een open einde, wat je met heel veel vragen laat zitten. Hopelijk krijgen we op die vragen snel antwoord in een volgend deel van Hannah Maes.

Gegevens van dit boek:
Titel: Hannah Maes – Hij is terug
Auteur: Tille Vincent
Uitgever: Uitgeverij TerraLannoo
Aantal pagina’s paperback: 320
Aantal pagina’s E-book: 205
ISBN Paperback: 9789401433488
ISBN E-book: 9789401434300
Prijs Paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 15,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge