Tille Vincent – Code 37 Vangnet

Vangnet

Informatie die te lezen is op de achterflap: Niet alles is wat het lijkt…
Hannah krijgt een telefoontje uit het ziekenhuis. Een meisje van anderhalf werd opgenomen omdat ze erg ziek was, maar de dokter ontdekte ook dat ze verschillende niet-behandelde breuken en kneuzingen heeft. Bovendien werd het kind seksueel misbruikt. De moeder van het meisje is een ex-junkie die samenwoont met een man die ooit veroordeeld werd voor pedofilie. Het lijkt alsof ze de dader meteen te pakken hebben, maar Hannah graaft dieper en ontdekt zaken die ze liever niet wist…

Ik heb tot nog toe alle boeken gelezen van Code 37 en was dus zeer benieuwd naar dit boek over de inspecteur Hannah Maes.
Sinds Hannah kinderen heeft is het werk niet meer het allerbelangrijkste voor haar. In het boek loopt in een rode draad ook de relatieproblemen die Hannah en Koen hebben. Daarnaast loopt het team van Hannah niet echt gesmeerd meer en heeft Kevin, zonder dat Hannah het weer overplaatsing aangevraagd.
Hannah wordt opgeroepen naar het ziekenhuis omdat er een meisje van anderhalf opgenomen is met kneuzingen. Daarna blijkt ook dat ze seksueel misbruikt is.
De case bezorgt Hannah en haar team heel wat kopzorgen. Hannah kan zich, door haar privéproblemen moeilijk concentreren op haar zaak waardoor de zaak al vrij snel vast loopt.
De lompe manier van reageren van Hannah komt bekend voor van de tvserie en ook van de andere boeken.
Door de dingen die in eerste instantie mis gaan wordt het boek ook erg geloofwaardig.
Ook dit boek zorgt er voor dat ik opnieuw uitkijk naar een boek van Tille Vincent.

Gegevens van dit boek:
Titel: Code 37 Vangnet
Auteur: Tille Vincent
Uitgeverij: Lannoo
Aantal pagina’s Paperback: 276
Aantal pagina’s E-book: 288
ISBN Paperback: 9789401415033
ISBN E-book: 9789401416214
Prijs Paperback: € 19,99
Prijs E-book: € 15,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge