The Mystery blogger award

Ik ben genomineerd door mijn wederhelft Bryan voor “The Mysterie blogger Award”, dit vind ik erg leuk en hier wil ik Bryan dan ook graag voor bedanken ?

Er zijn wel een aantal regels voor deze tag:

 • Tag de bedenker van deze tag (dat is Okoto Enigma).
 • Benoem degene die je getagd heeft (met link!).
 • Vertel drie dingen over jezelf.
 • Nomineer 10-20 mensen (ik nomineer er 3,  meer als genoeg 🙂 …).
 • Vraag je genomineerden vijf grappige vragen.

Drie feitjes over mezelf:

 1. Ik slaap heel weinig. Ik slaap de meeste nachten maar zo’n anderhalf tot 2 uur. En dan ook nog niet eens aan 1 stuk. Dit is best frustrerend en dodelijk vermoeiend. Goh… 🙂 Maar ik probeer me met humor en sarcasme nog steeds op de been te houden. 8 januari krijg ik een slaaponderzoek. Hopelijk komt daar iets meer uit, zodat ze een oorzaak en nog belangrijker… een oplossing vinden.
 2. Ik naast lezen ook een grote hobby aan bakken heb. Ik steeds allerlei dingen uit wil proberen, en er ook al genoeg dingen de eerste keer in de prullenbak beland zijn. 🙂
 3. Ik het liefst thuis ben. Samen met Bryan en onze beestenboel… We hebben een hond(Pebbles), een kat(Simba) en een poes(Luna). En van dieren krijg je onvoorwaardelijke liefde… Ze nemen je zoals je bent, of je nu een slecht humeur hebt of uitgelaten vrolijk bent. Ze blijven bij je. Dat is met mensen helaas wel anders.

De vijf vragen van Bryan aan mij:

 1. Wanneer lees jij het liefste? en waarom?
  Ik lees het liefst ’s avonds. Overdag ben ik toch vaak bezig met mijn blog of het huishouden. Hierdoor heb ik dan vaak niet de rust om te lezen.
 2. Hou jij ergens je gelezen boeken bij?
  Natuurlijk schrijf ik van mijn gelezen boeken eigenlijk altijd een recensie op mijn website. Hier dus. 🙂 Maar ik doe daarnaast ook mee aan de Hebban reading challenge 2017. Dit ga ik in 2018 ook weer doen. Ik heb mijn uitdaging weer op 100 boeken gezet. In 2017 had ik hem ook op 100 gezet. Ik heb er ondertussen 112 gelezen. (en nog 2 boeken die niet op Hebban staan. ) Dus volgend jaar moet ik die 100 ook wel halen denk ik.
 3. Wat zijn je doelen voor 2018 op bloggebied?
  Mijn doelen op bloggebied is vooral het bloggen leuk blijven vinden. Bezig blijven met bloggen zoals ik het nu ook doe. Alleen als ik zin heb. En niet dat het een moeten wordt. Daarnaast wil ik me met mijn blog naast het lezen gaan richten op het bakken en een stukje creativiteit. Zoals het handletteren en ik wil me toch meer gaan verdiepen in het schrijven met een kroontjespen. Dit vind ik zo mooi, maar ook verdomd moeilijk. Dus daar wil ik nog meer mee gaan oefenen.
 4. Is er een boek wat je nog altijd eens wilt lezen maar er gewoon niet aan toekomt? en waarom?
  Ja ik heb nog een hoop boeken die ik nog graag wil lezen, maar gewoon niet aan toekom. Ik wil nog steeds deel 2 en 3 van de “Unit plaats delict”-serie lezen. Ik heb “Vuurproef” gelezen, maar de overige delen staan nog steeds op mijn te lezen lijstje. Er komen zoveel mooie boeken uit, dat ik er gewoon niet aan toe kom.
 5. Welke genre lees je het liefste? en waarom?
  Ik lees het liefst thriller en waargebeurd. Thrillers omdat hier gewoon altijd voldoende spanning in aanwezig is, en ik dan gedreven wordt om verder te lezen. Ik houd van de spanning die in een thriller aanwezig is. Waargebeurd vind ik boeiend omdat deze verhalen heel vaak positief zijn, en de verhaallijnen me echt aanspreken. Zo heb ik bijvoorbeeld het waargebeurde verhaal van Audrey Stevens – De kans van 0,0059{0a4034c56799fdcbb6c9f01bb4616d6430cd375384c5fb1edad2021a4dfb32ec} gelezen. Als je hierin leest hoe positief Audrey blijft, dan sta ik echt versteld en daar haal ik dan ook weer een hoop positiviteit uit.

Mijn nominaties:

Nu is de vraag wie tag ik voor The Mysterie Blogger Award? Ik nomineer Anneke, Judith en Angela.

Mijn vragen aan jullie zijn:

 1. Heb je naast lezen nog andere hobby’s?
 2. Wat vind je de mooiste boekcover ever?
 3. Welke genre boeken zie je jezelf nog niet zo snel lezen?
 4. Van welk seizoen houd je het meest en mag het dit het hele jaar door zijn voor jou?
 5. Welk boek zou ik echt nog moeten lezen?

Veel plezier met het invullen en ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

 

2 thoughts on “The Mystery blogger award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge