Terugblik op 2016

Het jaar is alweer bijna voorbij en wat is er dan leuker om het jaar nog eens te overdenken. Er is weer veel gebeurd in 2016. Leuke maar zeker ook minder leuke dingen.Er is in de wereld genoeg gebeurd. Echter daar hebben we in de jaaroverzichten van de verschillende nieuwsuitzendingen al genoeg over gezien. Dus ik wil de terugblik gewoon bij mezelf en mijn website houden.

Gelukkig heb ik op het vlak van bloggen vooral leuke dingen meegemaakt. Natuurlijk heb ik ook nog steeds de site Volwassenen kleuren ook. Echter sinds 17 augustus heb ik ook deze site. Ik had eerder wel een blogspot site, maar hier was ik toch erg beperkt in. Ik had ondertussen de voordelen leren kennen van een eigen domein en dus de knoop doorgehakt om dan voor deze site ook een eigen domein te kiezen. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik heb er al enkele leuke samenwerkingen van gehad. Ik heb leuke andere bloggers leren kennen. Ik had op mijn blogspot een link wat echt georiënteerd was op boeken en nu ik de link koukleum.nl heb, merk ik dat ik ook graag over andere dingen schrijf en dat deze blogs ook goed gelezen worden. Dankjewel daarvoor lezers. 🙂

In Juli hebben we een nieuwe poes er bij gekocht. Bryan leek het erg leuk om een nieuwe kat/poes erbij te hebben en ik vind huisdiertjes sowieso altijd leuk. Dus gereageerd op een nestje kittens. Hier gaan kijken en uiteindelijk met Luna naar huis gekomen. Dit was een andere kitten dan die we op de foto uit gekozen hadden. Maar Luna kwam meteen op ons afgelopen dus voor ons een teken dat ze bij ons hoorde. Het is een zwarte poes, maar ze bezorgt ons regelmatig grijze haren. Ze knaagt graag aan kabels… Dus nu worden veel kabels iedere keer veilig opgeborgen, maar met sommige kabels wordt dat lastig.

 

We hebben dit jaar helaas Faya moeten laten inslapen. Ze was nog maar 5 jaar jong. Op 26 September hebben we afscheid moeten nemen van haar. Ze was sinds 3 weken erg ziek en helemaal zichzelf niet meer. Hier lees je alles over in het blog Afscheid van Faya. Missen doe ik haar nog steeds. Het was toch echt mijn knuffelkontje.Op de 2e foto zie je haar op haar favoriete plekje…. Verstopt onder mijn trui, maar wel zo dat ze nog alles in de gaten kon houden.

Omdat we zonder Faya veel minder buiten kwamen, we zitten beiden door gezondheidsproblemen thuis, hebben we toch besloten om weer voor een andere hond te gaan. Overal in de buurt gekeken, maar niet echt wat gevonden, tot dat we de site van New Life for Animals tegen kwamen en daar Pebbles op zagen staan. Toen waren we al vrij snel verkocht. Het is natuurlijk geen vervanging voor Faya, het is ook een heel andere hond, maar ze geeft heel veel liefde en krijgt van ons heel veel liefde. En zo was ons gezin toch weer compleet met ons 2 katten en Pebbles als hond erbij.

Ik hoop in 2017 qua bloggen nog een aantal leuke samenwerkingen te doen. Een aantal staan al gepland. En dat ik kan blijven bloggen over de dingen die ik leuk vind. Missen jullie nog iets in mijn blog wat jullie in 2017 beslist zouden willen zien?

Ik wens jullie allemaal heel veel geluk, liefde en vooral gezondheid voor 2017 en zoals wij hier in Kerkrade altijd zeggen une Jauwe roetsj. Wat eigenlijk zoveel betekent als een fijne jaarwisseling.

Tot in 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge