Telefoonhoesje van GoCustomized


Ik werd door GoCustomized benaderd of ik interesse had in een samenwerking. Dit zag ik zeker wel zitten, dus ik ben met hun in zee gegaan. Ik wil GoCustomized dan ook bedanken voor deze mogelijkheid.

Informatie die te lezen is op internet over GoCustomized: GoCustomized is elke dag weer op zoek naar unieke nieuwe hoesjes voor zoveel mogelijk soorten smartphones en tablets. Of het nu hoesjes van hout zijn, flipcases voor het nieuwste Samsung model of voorlopige modellen voor de iPhone X; alles testen ze uitgebreid in hun productieruimte en ‘in real life’ om zo snel en goed mogelijk een gloednieuw hoesje aan te bieden in hun shop.

Naast hoesjes zijn ze ook hard bezig met het uitbreiden van hun assortiment. Van bluetooth speakers en power banks, tot kleding en home decoratie. Ze streven om uit te breiden naar de go-to winkel voor een gepersonaliseerde lifestyle.

Ik had voor mijn Samsung Galaxy J5 (2016) een softcase hoesje, maar ondanks dat ik hier nog steeds blij mee ben, merkte ik wel dat ik wel de mogelijkheid miste om pasjes bij mijn telefoon te stoppen. Zoals mijn ID-kaart, mijn pinpas en mijn pasje van de bibliotheek. Drie belangrijke pasjes voor mij.

Dus toen GoCustomized mij benaderde wist ik al meteen wat ik wilde. Ik ging voor een Portemonnee hoesje.

Ik zal je even meenemen in het bestelproces. Het is heel simpel. Dat is natuurlijk al een groot pluspunt.

Ik wil natuurlijk mijn hoesje ontwerpen. Dus eerst naar de website. 🙂
Op de website zie je al snel dat je kunt kiezen uit Telefoonhoesjes, Tablethoezen en Accessoires. Wat ik hierbij wel een beetje jammer vind, is dat de tablethoezen alleen voor de iPad zijn. Ze hebben geen hoezen voor Android tablets. Dat vind ik best een gemiste kans. Maar ik wilde sowieso voor een hoesje voor mijn telefoon gaan. Mijn tablet (toevallig wel iPad) gebruik ik bijna nooit meer, en ligt dus in de kast, en dan is een hoes voor mij niet echt noodzakelijk. Mijn telefoon daarentegen neem ik overal mee naar toe, dus bescherming hiervoor is wel handig.

Omdat ik een Samsung telefoon heb, heb ik natuurlijk gekozen voor een Samsung hoesje ontwerpen.
Hierna heb ik gekozen voor de Samsung Galaxy J5 (2016) hoesjes. Hier heb je dan 3 mogelijkheden. Ik heb dan gekozen voor het portemonneehoesje. Dan komen we uit bij het ontwerpen. Hier ga je je hoesje echt persoonlijk maken.

De ontwerp pagina bestaat uit 4 stappen. Al ben je met de eerste stap snel klaar. De kleur van je hoesje is alleen in zwart, dus hier valt eigenlijk niks te kiezen. 🙂 Maar zwart vind ik zelf ook het mooiste.

Ik heb er voor gekozen om een foto van onze overleden hond Faya te gebruiken. De foto die ik uitgekozen heb is van het moment dat Faya net bij ons was en een paar weken oud was. Ik blijf dit een leuke foto vinden en dit is dan ook meteen een mooie herinnering aan Faya.

Als je de foto toegevoegd hebt, kun je eventueel meerdere foto’s toevoegen, of aparte effecten of tekst toevoegen. Echter ik vind een hoesje met een foto alleen toch het mooiste. Dus ik sla de stappen met meerdere foto’s toevoegen en de tekst en effecten over. Echter hier heb je onnoemelijk veel mogelijkheden.

Als je hoesje naar je zin is, dan klik je op de groene knop en wordt je ontwerp geüpload en kom je in je winkelwagen terecht. Eventueel kun je hier nog wat wijzigen aanbrengen en wat accessoires aan je winkelwagen toevoegen. Mocht je alles in je winkelwagen hebben, dan ga je naar afrekenen en vul je je eigen gegevens in. Je bestelling wordt geplaatst en dan is het wachten tot hij geleverd wordt. Gelukkig hoef je niet te lang te wachten. Voor 16 uur besteld heb je het de volgende werkdag in huis. En dat was ook zo. Zelfs terwijl ik koos voor het brievenbuspakketje. Waar het 1 tot 3 dagen zou kunnen duren.

Als je de bestelling geplaatst hebt, krijg je ook een mail met een filmpje hoe je hoesje gemaakt wordt. Dit wil ik jullie ook niet onthouden. Ik vond dit erg leuk om te zien.

Ik was erg enthousiast toen mijn hoesje geleverd werd. Er is ruimte voor 3 pasjes. Bij portemonneehoesjes in het verleden had ik altijd maar ruimte voor 2 pasjes. De afdruk staat er echt heel mooi op. Ik ben enthousiast! Ook als je een filmpje wilt kijken op je telefoon kun je hem heel handig neerzetten. Ideaal.

Dus heb je zelf een hoesje nodig, dan zou ik zeker een kijkje nemen op Gocustomized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge