Tammara Webber – Makkelijk

Makkelijk
Informatie die te lezen is op de achterflap: Liefde is makkelijk. Het leven maakt het ingewikkeld…

In Makkelijk van Tammara Webber wordt studente Jacqueline na een Halloweenfeestje aangerand. Terwijl ze worstelt om uit de greep van haar belager te komen, duikt hij ineens op: Lucas, haar redder in nood. En de mysterieuze Lucas verschijnt ineens op veel meer plaatsen. Hij werkt bij Starbucks op de campus en zit in de collegezaal bij economie.
Ondertussen heeft Jacqueline een steeds spannender e-mailcontact met bijlesleraar Landon. Landon is leuk en ongecompliceerd, terwijl Lucas van alles voor haar lijkt te verbergen. Toch voelt ze zich onverklaarbaar tot hem aangetrokken.

Jacqueline heeft haar vriend na een langdurige relatie verlaten. Haar vriendin sleept haar mee naar een Halloweenparty waarbij ze zichzelf niet echt amuseert en dus eerder vertrekt. Als ze naar haar auto loopt, wordt ze door een medestudent aangerand. Gelukkig schiet de mysterieuze Lucas haar te hulp. Ze verteld niks tegen haar vrienden en gaat verder met haar studentenleventje. Omdat ze een tentamen gemist heeft moet ze van haar economieleraar bijles gaan volgen om nog een voldoende te halen. Met de bijlesleraar Landon heeft ze e-mailcontact. Het contact met Lucas en Landon wordt steeds intensiever en ze merkt dat Lucas veel voor haar achterhoudt. Maar ze is wel degelijk in hem geïnteresseerd. Er blijkt een groot schuldgevoel te zijn waar Lucas mee leeft. Des te verder je in het boek komt wordt steeds duidelijker hoe het in elkaar zit.

Het boek leest lekker weg ondanks dat er toch wel ernstige dingen zoals aanranding en verkrachting ter sprake komen. Het geeft ook aan dat je altijd terug kunt komen op keuzes die je eerder in je leven gemaakt hebt. Uiteindelijk vallen de dingen op hun plaats en krijgt het boek toch een happy end.

Gegevens van dit boek:
Titel: Makkelijk
Auteur: Tammara Webber
Uitgeverij: Omniboek
Aantal pagina’s Paperback: 320
Aantal pagina’s E-book: 240
ISBN Paperback: 9789401901697
ISBN E-book: 9789401901703
Prijs Paperback:€ 14,95
Prijs E-book:€ 9,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge