Steigerhouten wandplanken van Meubelzwagerij + Winactie

Wij zagen online een oproep staan van Meubelzwagerij waarin ze vroegen naar bloggers die een blog wilden schrijven over hun wandplanken. Dat is natuurlijk echt iets voor ons. Dus zijn we snel in de pen geklommen en hebben hun een mailtje gestuurd. Niet veel later kregen wij positief antwoord en de samenwerking was beklonken. Hier willen wij Meubelzwagerij natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Meubelzwagerij zelf over hun Steigerhouten wandplanken: Deze geweldige wandplanken zijn een must in ieder huis. Leuk om foto’s, kaarsjes of planten op te zetten. De plank is van steigerhout en is ongeveer 1 meter lang en ongeveer 20 cm breed. De wandplank wordt geleverd met 2 echt leder riemen in een kleur naar keuze (donkerbruin, cognac, grijs, olijfgroen, wit, zwart, taupe, blauw of roze).

Een set bestaat uit 1 plank en bevestigingsmateriaal (2 zwarte schroeven en 2 pluggen).

De leren riem heeft een totale lengte van ongeveer 80 cm en is 3,5 cm breed.
De levertijd van de wandplank met riem en bevestiging is ongeveer 5 tot 7 werkdagen.

Wij waren al enige tijd aan het zoeken naar wandplanken. Aangezien we ook een aantal bak- en kookboeken hebben wilden wij deze een mooi apart plekje geven. We konden ze ook in onze Industriële boekenkast zetten, maar dit vonden wij niet zo mooi. Vandaar dat wij opzoek waren naar iets anders. Tot nog toe hadden we ze in onze boekenkast boven staan, maar ja om iedere keer de trap op te lopen als je iets wilt gaan bakken… dat doe je ook niet…Dus werd steeds hetzelfde gebakken…. En soms wil je iets nieuws uitproberen. Dus voor onze bak- en kookboeken leken deze wandplanken ons ideaal.

Nadat we de planken naar onze keuze besteld hadden, werd onze bestelling in orde gemaakt en een kleine week later, hadden we de planken dan ook daadwerkelijk in huis.

Bij de keuken hadden we nog een vrij lege muur. Deze muur ligt tegenover de muur waar onze industriële boekenkast staat. En deze wandplanken passen natuurlijk perfect bij de sfeer die de industriële boekenkast uitstraalt. En ik vind het echt wel wat hebben als je nu vanaf de keuken de woonkamer inkijkt…

We hebben besloten dat wij de wandplanken met leren riemen wilden hebben omdat dit naar ons idee net wat meer een stoere uitstraling heeft. Nu moeten we eerlijk bekennen dat we niet de grootste klussers zijn. Dus even de hulp van een kennis ingeroepen en toen hingen de planken binnen no time. Wat we persoonlijk mooi vonden is, dat je ook de goede schroeven en pluggen meegeleverd krijgt. Hierdoor hoef je niet op zoek te gaan naar de schroeven die perfect passen bij de leren banden. Ook zijn de gaatjes al op de goede plek gemaakt in de leren banden. Ook alweer een pluspunt.

De wandplank leunt eigenlijk op de leren riem. En deze spant zich mooi strak. Zie onderstaande detailfoto. Het ziet er in principe van veraf uit alsof je de plank aan een haak hangt, maar zodra je dichterbij komt valt het leer echt op en dat geeft de planken een extra effect vind ik.

De planken hangen meteen in het zicht en wij krijgen er al meteen leuke commentaren op als we bezoek krijgen. En dat maakt het toch altijd extra leuk. Natuurlijk moesten we nog even zoeken voor de goede lamp die op de plankjes kon staan, maar ook deze was redelijk snel gevonden. En zeg nu zelf…. Is dit geen plaatje….

Ben je nu zelf ook nog op zoek naar bijvoorbeeld wandplanken met leren riemen? Dan kan ik je echt de service van Meubelzwagerij aanraden. Wij zullen bij een volgend project zeer zeker aan Meubelzwagerij denken.

Wij mogen één wandplank van 98 cm met riemen naar keuze verloten. Hier willen wij Meubelzwagerij hartelijk voor bedanken.

Wat moet je hier voor doen?

  • Stuur een mailtje naar Winacties@koukleum.nl o.v.v. ‘Meubelzwagerij’ en vermeld in het mailtje je volledige voor- en achternaam, je adresgegevens en of je extra stappen (Zie hieronder) gedaan hebt om extra kans te maken.

Wil je extra kans maken?

  • Like Koukleum.nl op Facebook en like en/of deel onze recensie + winactie op Facebook.
  • Volg Koukleum.nl via mail, deze mogelijkheid vind je rechts bovenin hier, op de website. (let op dat je de mail die je ontvangt bevestigt).
  • Volg Koukleum.nl op Bloglovin en save het bericht over deze recensie + winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Twitter en like en retweet het bericht over deze recensie + winactie.
  • Volg Koukleum.nl op Instagram, like de foto over deze recensie + winactie en plaats deze foto 24 uur in je story en tag ons in het bericht.
  • Volg Koukleum.nl op LinkedIn. Geef het bericht over deze recensie + winactie een duimpje en deel het bericht.

Deze winactie loopt tot en met 17 juni 2021. De maandag hierop volgend zullen we de winnaar bekend maken.

Succes!

2 thoughts on “Steigerhouten wandplanken van Meubelzwagerij + Winactie

  1. Ik heb een nieuwe plek, en menig planten stek. Een mooie plank waar ik wat potjes op zetten wil. Zou fantastisch zijn mijn muur is nu wat stil. Schitterende producten heeft de Meubelzwagerij, dit kado maakt de winnaar super blij!!! Heel graag maak ik kans. En doe bij geluk een vreugde dans. Wel voorzichtig tussen mijn cactussen door. De groetjes, doei doei ik ga nu stoppen hoor.

  2. Ik ben ook op zoek naar soortgelijke houten planken. Ik zou graag een mooie kast willen maken waarvoor ik ook nog ander plaatmateriaal nodig heb. Mooi om te zien welke technieken je hebt gebruikt om de planken te bevestigen aan je wand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge