Staycation Sapphire Bay *Blogtour*

Afbeelding van Michelle Raponi via Pixabay

We hebben al eerder enkele staycations gehad, namelijk de Cockleberry Bay-staycation en de Happiness staycation. Dus toen Zomer & Keuning vroeg of wij ook mee wilden doen aan de staycation van Sapphire Bay hoefden we niet lang te twijfelen. Onze voorgaande staycations hebben ons zo goed bevallen dat we erg uit keken naar deze nieuwe staycation.

Wij ontvingen een handgeschreven brief van Aria. Dat was alweer even geleden dat we iets van Aria gehoord hadden, maar altijd leuk om iets te horen. In haar brief vroeg Aria of we wellicht zin hadden om wat tijd door te brengen op Jewel Island. Nu weten we dat Jewel Island een erg mooi eiland is, maar waar kwam deze vraag opeens vandaan? Dus we hebben contact gezocht met Aria. Het bleek dat ze haar hotel wilde gaan opknappen, maar dat ze wel wat extra handjes hulp zou kunnen gebruiken. Nu zijn we geen echte klussers, maar ach wie weet kunnen we toch wat helpen en het is altijd fijn om wat tijd door te brengen op Jewel Island.

Dus zo gezegd, zo gedaan. We hebben onze koffers gepakt. Onze beestenboel onder gebracht zodat we met een gerust hart op stap konden. Gelukkig waren er eindelijk versoepelingen zodat we ook op stap konden gaan en het mooie Jewel Island weer konden bezoeken.

Afbeelding van Roman Grac via Pixabay

Natuurlijk hadden we ook nog geluk dat het net vloed geworden was, dus we hebben nog wel even moeten wachten voor we de brug over konden naar het eiland, maar eenmaal aangekomen stonden Aria en Noah ons al op te wachten. Wat is het toch een leuk stel. We kregen meteen één van de kamers die al opgeknapt waren. En wat zijn ze mooi geworden!

Afbeelding van Peter Weideman via Pixabay

Omdat we toch wel een reis achter de rug hadden, had Skye heerlijke hapjes voor ons gemaakt, en toen die eenmaal opgediend waren, merkten we pas dat we echt wel reuzehonger hadden, maar die hapjes waren dan ook wel overheerlijk, zoals we van Skye gewend zijn. We kregen meteen een vakantiegevoel… Al moest er morgen toch echt geklust worden… Moe maar voldaan gingen we terug naar onze kamer om een aantal uurtjes te slapen.

We werden om 8 uur gewekt. Veel te vroeg naar ons idee… maar er stond wel een heerlijk ontbijt voor ons klaar…

Afbeelding van Ulrike Mai via Pixabay

En dan aan de slag… Noah had al een plan gemaakt wat er gedaan moest worden. Er waren enkele gangen die geverfd en behangen moesten worden, maar dat zouden de vaste werklui doen. Ook moest de studio van Clover nog geschilderd worden en het schuurtje van Skye moest nog verder aangekleed worden. Als wij ons daarop zouden willen richten… Dan zouden we ze al erg uit de brand helpen. Dus eerst gingen we Skye helpen met haar toetjescafé. Izzy zou natuurlijk een mooie muurschildering maken, maar de verdere aankleding was nog onbekend. Daar hebben wij ons volledig op gestort…. En het is echt mooi geworden…

Natuurlijk hebben we ook nog genoten van het mooie eiland, voordat onze reis er weer op zat en we weer terug naar huis gingen.

Natuurlijk volgen er nog een aantal staycations tijdens deze blogtour. Wij zijn tenslotte pas de tweede blogger die op staycation gingen… En natuurlijk gaan we ook de andere delen uit de Jewel Island serie nog lezen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge