Softcase hoesje van hoesjemaken.nl

Ik werd benaderd door HoesjeMaken.nl of ik interesse had in een samenwerking met hun. Hier wil ik HoesjeMaken.nl natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Ik heb al een tijdje de Samsung galaxy J5 (2016) telefoon, maar het hoesje wat ik om mijn telefoon had, beviel me niet echt. Ik had een walletcase in standaard blauw met een kijkvenster, zodat je altijd de tijd en de eerste meldingen op je telefoon kunt zien. Echter op dat kijkvenster komen heel snel krassen en ziet er dan echt niet mooi meer uit. Dus ik had het er met Bryan al over dat ik toch weer voor een ander hoesje wilde kijken. Dus toen ik de mail kreeg van Hoesjemaken.nl was ik helemaal blij. Dit was helemaal gaaf. Ook nog eens een hoesje met een eigen foto. Ik had al meteen een idee in mijn hoofd. Al snel was alles duidelijk en kon ik mijn hoesje gaan bestellen.


Je kunt je eigen hoesje echt gaan ontwerpen op de website. Eerst zoek je je telefoon op. In mijn geval de Samsung Galaxy J5 (2016), je kunt dan kiezen voor een hardcase of softcase. Aangezien ik het geregeld voor elkaar krijg om mijn telefoon te laten vallen, heb ik voor de softcase gekozen. Deze is toch iets meer stuiterproof dan de hardcase.

Dus ik ging een samsung galaxy J5 hoesje maken. Als je op hoesje maken klikt kom je op onderstaand ontwerp scherm uit.


Je kunt eenvoudig een foto uploaden, maar heb je hem niet bij de hand, kun je hem ook eenvoudig van Facebook of Instagram afhalen. Dat vind ik zelf wel een voordeel. Ik heb nu gekozen voor een foto van onze overleden hond Faya. Ik mis haar nog steeds erg en zo heb ik haar toch nog steeds een beetje bij me. En ze was gewoon fotogeniek. Deze foto had ik nog op mijn computer staan dus ik heb voor uploaden gekozen. Je klikt dan op uploaden, dan krijg je een schermpje met bladeren. Hiermee zoek je dan de foto die je wilt gebruiken op je computer. Daarna moet je niet vergeten om op upload te klikken, anders gebeurt er niks. Zodra je de foto geupload hebt verschijnt hij op de telefoon. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor meerdere foto’s. Of je kunt er eventueel een tekst er bij zetten.


Ook kun je eventueel de foto nog draaien en mocht hij toch niet bevallen kun je hem verwijderen en een andere foto uploaden. Ik was helemaal tevreden zoals mijn ontwerp uit zag en heb hem zo in mijn winkelwagentje gelegd.

En je kunt zonder extra kosten je pakketje mooi volgen met een track and trace code. Dus je weet ook nog wanneer de postcode aan de deur komt om het hoesje af te leveren. Ze beloven dat als je voor 16 uur besteld het de volgende dag in huis is. En dat klopt inderdaad. Ik heb hem op woensdagmiddag besteld en donderdag had ik hem netjes in huis. Toen ik het pakketje open maakte zat er mooi een geschenkzakje omheen. Erg mooi vind ik.


Voorzichtig opengemaakt en ik was meteen aangenaam verrast. Het hoesje was nog mooier dan ik verwacht had. De foto was er erg duidelijk en netjes opgezet.


Natuurlijk meteen om mijn telefoon heen gedaan. En ik kan niets anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben. De telefoon ligt met mijn hoesje heel erg fijn in de hand en ook de knoppen werken heel goed, ondanks dat de softcase ook over de knoppen heen zit. De uitsparingen voor de aansluitingen zijn erg goed en alle aansluitingen zijn erg goed te gebruiken.

Dus wil je ook zo’n leuk telefoonhoesje maken? Dan kan ik je HoesjeMaken.nl echt aanbevelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge