Review: Mini-draadloos toetsenbord met Airmouse

mini-draadloos-toetsenbord

Informatie die te vinden is op internet over dit product: Dit QWERTY-toetsenbord is ideaal in gebruik bij uw tablet, computer of console. Er zit ook een Airmouse bij inbegrepen wat betekent dat u dat stukje van het toetsenbord als muis kunt gebruiken. De afmetingen in cm (l x b x h) zijn 15 x 10 x 2, wat betekent dat het toetsenbord klein en gemakkelijk is voor gebruik! Met dit toetsenbord kunt u door een draadloze-verbinding eenvoudig op afstand en heel erg mobiel uw toetsenbord gebruiken. Het voordeel hiervan is dat er geen draadaansluiting nodig is om het toetsenbord te gebruiken.

Het werkt heel simpel. Naast de batterij van het toetsenbord ligt een usb-connector, deze steekt u in het apparaat met wat u het toetsenbord wilt verbinden, vervolgens klikt u uw toetsenbord op ON en hij is verbonden met het apparaat. Daarnaast houdt u al uw usb-poorten beschikbaar en heeft u geen last van kabels. Het toetsenbord ondersteunt meerdere systemen, waaronder Android, Playstation, Xbox, Windows, HTPC en IPTV. Het toetsenbord heeft in totaal 92 toetsen en is verbonden binnen een straal van 10 meter met het verbonden apparaat. Daarnaast heeft hij nog een usb-aansluiting en bedraagt de werkspanning 3.7 V. Het toetsenbord werkt met een accu en is dus op te laden. Daarnaast bevat dit toetsenbord een touchpad, zodat u zelfs een muis bij het toetsenbord heeft!

We hebben al enige tijd een Mini draadloos toetsenbord in huis. We hebben een mini laptop aangesloten op de tv om bijvoorbeeld uitzending gemist te kijken. Ideaal… Je kijkt de uitzending die je gemist hebt, toch gewoon op je televisie, alleen het enige nadeel is, het bedienen van de laptop. We hebben de mini laptop in het tv meubel geplaatst. Dus hij is ook niet even makkelijk te bedienen als je lekker relaxt op de bank zit. Dus daar zochten we nog een oplossing voor.

Ik had al enige tijd een app op mijn iPad, maar deze maakte om de haverklap geen verbinding met de laptop, dus wat krijg je dan, wie staat er op, of gaan we toch maar gewoon tv kijken. Dus werd er meestal geen uitzending gemist gekeken.

Totdat ik toevallig bij Bol.com een mini draadloos toetsenbord tegen kwam. Het toetsenbord zag er veelbelovend uit, dus toch de gok gewaagd en dit toetsenbord besteld. Toen ik hem binnen kregen, waren we erg verbaasd over het formaat. Het is 15 x 10 x 2 cm groot. Dat is best klein voor een toetsenbord, en hier zit ook een airmouse bij. De airmouse is eigenlijk vergelijkbaar met een touchpad bij een laptop.

mini-toetsenbord-formaatHet toetsenbord heeft naast de batterij een usb-connector, die steek je in de laptop, je zet het toetsenbord op ON en hij doet het. Heel simpel. Kind kan de was doen. Toetsenbord werkt ideaal, airmouse doet het ook perfect. Ik was echt versteld. Laptop dicht geklapt, beeld op de tv, en gewoon met het mini toetsenbord en de tv gebruiken. De airmouse werkt ook erg goed. Reageert snel en goed.

Mocht je het toetsenbord een tijdje niet gebruiken dan schakelt hij vanzelf uit, om de batterij te sparen. De batterij kun je trouwens makkelijk opladen door een bijgeleverde usb-kabel. Sluit het toetsenbord via de USB-kabel aan op een laptop/pc of een stekker aansluiting, en de batterij van een toetsenbord wordt eenvoudig opgeladen. Het duurt trouwens een behoorlijk lange tijd voordat de batterij leeg is van het toetsenbord. Ik denk dat hij, bij regelmatig gebruik, zo’n week of 2 meegaat. Bij ons tenminste wel. En ik gebruik de laptop ook veelvuldig voor films en muziek te luisteren. Dus het toetsenbord wordt toch regelmatig gebruikt.

minitoetsenbord

Zoek je een soort afstandsbediening voor je laptop of pc dan kan ik je dit draadloos toetsenbord echt aanraden. Handig in gebruik en door het kleine formaat makkelijk op te bergen.

Dit mini draadloos toetsenbord met Airmouse is verkrijgbaar bij Bol.com in de kleuren wit (voor € 17,10) en zwart (voor € 19,99). De prijs kan wijzigen door externe verkopers.

2 thoughts on “Review: Mini-draadloos toetsenbord met Airmouse

  1. Werkt pri;a- alleen is nu het toetsenbord gebruik veranderd Hoe krijg ik dit weer in de nor;ale instelling Een aantal tekens zijn niet ;eer te gebruiken/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge