Powerbank van Powerbankcenter.nl + winactie 25 euro shoptegoed.

Van Powerbankcenter.nl ontving ik een powerbank om uit te testen. Hier wil ik Powerbankcenter.nl natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Powerbankcenter zelf over hun website?

Powerbankcenter.nl is een dochterbedrijf van Blue Stripes. Wij zijn bekend van o.a. Telefoonhoesjestore.nl en Bluetoothkoptelefoons.nl. Wij zijn gelegen in Sittard waardoor wij razendsnel binnen Nederland, België en Duitsland bestellingen kunnen bezorgen.

Het bedrijf biedt verschillende soorten powerbanks aan. En dat vind ik zelf echt fijn. Je hoeft niet in een webshop te gaan zoeken waar de powerbanks staan, want de hele webshop bevat alleen maar powerbanks. Ideaal.

Je hebt er verschillende soorten powerbanks in verschillende prijsklassen. Zo vind je altijd wel een powerbank die bij je past. Ik heb gekozen voor de XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank 20000 mAh – Wit. 

De XIAOMI Fastcharging Powerbank 20000 mAh- Wit

Wat meteen opvalt aan deze powerbank is de grootte en het gewicht. Hij licht best zwaar in de hand en is niet echt klein te noemen, maar beiden eigenschappen vind ik net fijn. Dit geeft mij het gevoel dat ik toch iets meer kwaliteit in mijn handen heb. En of dat gevoel ook werkelijk zo is, dat ga ik je nu vertellen.

Op het moment dat ik de powerbank uit de verpakking haal, merk ik dat er alleen een Chinese (tenminste ik gok dat het Chinees is) handleiding bij  zit. Nu heb je natuurlijk niet veel handleiding nodig bij een powerbank maar ik ga me dan toch altijd afvragen, wat staat er in die handleiding.

Het gebruik is natuurlijk simpel. Je laadt er bijvoorbeeld je telefoon, tablet of e-reader mee op. En ik kan je zeggen. Het werkt perfect en snel. Ik heb met de powerbank mijn telefoon, reader en Fitbit er meerdere keren mee opgeladen. Ik hoef de powerbank maar 1 keer per week op te laden en hier stond ik echt versteld van. Want mijn telefoon is echt nagenoeg leeg en ik heb hem dus iedere dag opgeladen. Daarnaast dus nog mijn Fitbit en ereader er mee opgeladen. En dat dus gewoon zonder hem tussendoor op te laden.
Ik kan je deze powerbank echt aanbevelen als je hem net als mij veel gebruikt.


Mocht je liever een andere powerbank hebben. Powerbankcenter heeft genoeg keuze. Zo hebben ze ook interessante powerbanks als je je telefoon draadloos wilt opladen. Deze draadloze powerbank kun je natuurlijk ook gewoon met kabel gebruiken en ik kan je zeggen dat deze met of zonder kabel erg makkelijk zijn.

Ook hebben ze Solar powerbank deze vind ik zelf vooral ideaal bij festivals of als je bijvoorbeeld gaat kamperen en je dus niet altijd stroom bij de hand hebt. De powerbank laadt op door zonne-energie en hierdoor heb je geen stroom nodig.

Zoals je ziet heb je voor ieder wat wils bij Powerbankcenter. Ik ben met mijn Powerbank echt meer dan tevreden en kan echt iedereen deze powerbank aanraden.
Of je nu een solar, draadloze of een powerbank in de vorm van een emoticon, steen, of bijvoorbeeld met een knuffelbeertje wilt. Je vindt ze allemaal bij Powerbankcenter.

Winactie

Wil je nu zelf ook zo’n mooie powerbank? In de vorm van een emoticon, een draadloze of een solar powerbank? Doe dan snel mee, want ik mag 25 euro shoptegoed weggegeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Ik zou het fijn vinden als je het bericht ook zou delen op je social media, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

De winactie loopt tot en met 17 December 2018 en hierna zal ik de winnaar bekend maken en deze zal dan ook een mailtje van mij ontvangen met het verzoek om te reageren. De winnaar heeft dan een week om te reageren.

Veel succes!


30 thoughts on “Powerbank van Powerbankcenter.nl + winactie 25 euro shoptegoed.

 1. Wat een leuke actie. Ik ben al tijden opzoek naar een goede powerbank maar tot heden geen succes. Dus mocht ik winnen ga ik er zeker 1 uitzoeken 🙂

 2. Ja, een powerbank is welkom. Ik wil altijd bereikbaar zijn voor de anderen. Misschien hebben ze mijn hulp nodig en het zou sneu zijn als ik niet te bereiken ben.

 3. O die is zo nodig hier.. want mijn dochter leent die van mijn zoon..dus zou geweldig zijn als ze er alletwee een hebben, dan krijgt mijn dochter deze geweldige powerbank! Gedeeld op Twitter!

 4. Hi Toppers, Het lijkt mij geweldig om mijn woest aantrekkelijke en liefdevolle vrouw Ilona Giesbers te verrassen! ?Dit cadeau gaat ze sowieso super vinden ❤ Wat een onwijs leuke winactie hebben jullie georganiseerd ☺ Ben heel benieuwd naar de uitslag, spannend! #Fingerscrossed

 5. Geweldige actie vooral die Solar! Ik doe dan ook graag mee. Mijn kinderen altojd te bereiken op een festival of op het eind geen mooie foto’s meer kunnen maken omdat mijn mobiel leeg is kan uiteraard niet ?. Ik doe mee!

 6. Ooooh wat ben ik blij dit nog net op tijd te zien. Mijn accu begint dood te gaan en kan m met deze drukke dagen écht niet missen. Wat zou een powerbank een uitkomst zijn en zo welkom! Lieve fijne actie dus, ik doe graag mee!

 7. Oh nee typfoutje in mijn reactie van de mail, hoe stom! Ik zie het gelukkig bij enter geven.

  Hier dus nog keertje, sorry!
  Ooooh wat ben ik blij dit nog net op tijd te zien. Mijn accu begint dood te gaan en kan m met deze drukke dagen écht niet missen. Wat zou een powerbank een uitkomst zijn en zo welkom! Lieve fijne actie dus, ik doe graag mee!

 8. Op de valreep. Zou zo handig zijn voor me, dan kan ik mijn telefoon onderweg ook eens opladen. Loop regelmatig met een lege telefoon rond…

 9. Ik doe graag mee met deze actie! Mijn powerbank heeft zijn beste tijd gehad en nu op zoek naar een powerbank van goede kwaliteit.
  Het zou geweldig zijn om met deze drukke gezellige dagen toch nog bereikbaar te blijven voor mijn dierbare?
  #fingerscrossed #hopenopeenbeetjegeluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge