Over mij

Ik ben Veronique, heb voorheen een blog gehad op blogspot, maar wilde het nu eens goed aanpakken en ook een NL-link erbij nemen.Dus dat is deze site geworden. Deze site is sinds 17 augustus 2016 officieel online. Natuurlijk ben ik een paar dagen bezig geweest met dingen online plaatsen op de site.

Het logo is wel nog hetzelfde gebleven de ijsbeer met het boek in de handen. Deze is ooit gemaakt door Krewinkelkrijst. Waar ik hem nog steeds dankbaar voor ben.

Ik woon samen met mijn vriend Bryan en onze beestenboel. De beestenboel bestaat uit Pebbles, de hond, Simba, onze kat, en Luna, onze poes, en tevens de jongste van het stel. De beestenboel houdt ons wel bezig. Daarnaast houd ik me natuurlijk veel bezig met lezen en doe ik soms een poging om creatief bezig te zijn met handlettering of kalligrafie. Ik woonde tot 17 juni 2018 in Kerkrade, maar vanaf 18 juni 2018 wonen we in Landgraaf in een nieuwbouw woning. De woningen staan ook wel bekend onder een levensloopbestendige woning. Dit wil zeggen: Woonkamer, badkamer en 1 slaapkamer beneden en nog 1 slaapkamer boven. Dus je kunt er oud worden. Doordat ik met een kruk loop, is een slaapkamer op de begane grond natuurlijk ideaal. 🙂

Ik heb als apothekersassistente gewerkt, echter sinds 2008 zit ik helaas in de WIA. Ik ben 80-100% afgekeurd door de polymyositis die ik heb. Polymyositis is een auto-immuunziekte waarbij het lichaam de spieren als lichaamsvreemd ziet, waardoor deze gaan ontsteken en worden afgebroken. Hier kan ik zo ongeveer een eigen boek over schrijven wat betreft de medische molen, wat misgegaan is, en alle bijverschijnselen. Soms zal hier ook wel eens iets over ter sprake komen op de site. Daarnaast heb ik chronische slaapproblemen, ik slaap meestal maar zo’n 2 uur per nacht, dus dat heeft ook behoorlijk wat invloed op mijn functioneren.

Ik had op Blogspot de naam ijsbeerbooks, aangezien ik het altijd koud heb. Omdat ik als koukleum dus een toepasselijke naam zocht en koukleum.nl nog beschikbaar was… was de keus dus snel gemaakt. Zo is koukleum.nl dus ontstaan. Op Koukleum.nl zul je voornamelijk recensies van boeken tegen komen, maar ik zal hier ook best eens een recensie plaatsen van iets anders wat ik interessant vind of een persoonlijk blog de digitale wereld in slingeren. Wil je niks missen van mijn blogs dan kun je altijd een van de manieren hier rechts kiezen om te volgen. Dan krijg je automatisch een melding als er een nieuw bericht online staat.

Iets meer informatie over mij vind je ook nog in het blog “De Limburgse Blogger Tag: doa wo ich geboare bèn” of het blog “Get to know me tag“. Hier vind je een aantal extra dingen over mij. Die wellicht leuk zijn om te lezen.