Onze partners

Bij ons evenement Koukleumen in de HuB zijn er bedrijven die ons belangeloos een warm hart toedragen en er voor zorgen dat ons evenement een succes wordt. Deze bedrijven willen wij natuurlijk in het zonnetje zetten. De onderstaande bedrijven zullen zich op wat voor manier dan ook voor Koukleumen in de HuB inzetten. Een dikke merci hiervoor!

Bibliotheek Kerkrade

 

 

 

Bibliotheek Kerkrade is gevestigd in de HuB Kerkrade. Deze locatie ligt midden in het centrum van Kerkrade. Bibliotheek Kerkrade ontving in 2021 de titel ‘beste bibliotheek van Nederland’.

 

Boekhandel Deurenberg

 

 

 

Boekhandel Deurenberg is een eigentijdse en toegankelijke boekhandel met passie voor boeken. Uitnodigend en inspirerend blijven, daar gaat het bij hun om! Bij hun vindt u deskundigheid, advies en service. Daarnaast is hun winkel en webshop overzichtelijk ingericht en vindt u op deze manier makkelijk wat u zoekt… en meer! Naast de populairste boeken kunt u bij hun terecht voor ál uw kantoor- en schoolartikelen.

ESC Media

 

 

Wij van ESC Media zijn een media bedrijf dat gespecialiseerd is in regionaal en landelijke digitale Media via zowel indoor als outdoor LED schermen.Bij ESC Media kiest u voor een eenvoudige maar doeltreffende manier van adverteren. Naamsbekendheid creëren bij potentiële klanten in een voor u interessante regio. Dit kan lokaal, (eur)regionaal, provinciaal of zelfs landelijk. Relatiebevestigende reclame tonen, zowel aan uw huidige en toekomstige klanten?Gespecialiseerd in digitale advertenties op Led-schermen bieden wij onze klanten via ons unieke narrow-castingsysteem de mogelijkheid om op een efficiënte en rendabele manier hun naamsbekendheid te vergroten.

De opvallende Led Schermen bevinden zich op strategische, druk bezochte locaties plaatsen. Bij onze zorgvuldig gekozen locaties kunt U denken aan: Medische centra, tandheelkundige centra, supermarktketens zoals Jumbo supermarkten, horeca/uitgaan gelegenheden, zonnebankstudio’s, bowlingcentra ’s, indoorkinderspeeltuinen, loungebars, kapsalons etc. Onze locaties zijn zorgvuldig uitgezocht, strategisch drukbezochte locaties waar een hoge attentiewaarden geboden wordt. De Led Schermen variëren van “32 Inch tot en met “55 Inch afhankelijk de locatie om een goede leesbaarheid te garanderen.

Event Design Parkstad

 

 

 

Event design realiseert de volledige aankleding voor jouw Event. Van kleinschalig tot internationaal, van bruiloft tot dance event en van verhuur tot maatwerk.

Gwens Creative Corner

 

 

 

Gwens Creative Corner is de shop voor al je booksleves. Of je nu op zoek bent naar een booksleve met een eenvoudige opdruk, of net eentje met een drukke print. Gwen heeft of maakt ze voor jou als lezer.

HuB Kerkrade

 

 

 

HuB.Kerkrade is de centrale plaats van ontmoeting in het stadshart van Kerkrade.
Bibliotheek, theater en muziekschool vinden hier hun onderkomen en werken samen aan innovatie, creativiteit, experiment en talentontwikkeling. Dan kun je zelf toch niet stil blijven zitten? Doe mee!!

VISIBLE Producties

 

 

 

VISIBLE producties maakt commerciële video’s voor bedrijven, overheden en andere organisaties. Zij maken geen films „omdat het leuk is”, maar zien video als een modern en toegankelijk communicatiemiddel.

 

De boodschap moet aankomen bij de doelgroep, niet meer en niet minder. Zij denken mee en komen met het juiste concept, waarbij de boodschap steeds centraal staat. Vervolgens produceren zij de video’s professioneel en in nauw overleg met de opdrachtgever.

VISIBLE staat voor professionaliteit en kwaliteit. Zij zijn pas tevreden met de producties als u het ook bent. Zij staan voor doeltreffende communicatie d.m.v video. Vanuit het oogpunt van de opdrachtgever en met verstand van zaken.

Denk jij iets voor ons te kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op!