Onze partners

Bij ons evenement Koukleumen in de HuB zijn er bedrijven die ons belangeloos een warm hart toedragen en er voor zorgen dat ons evenement een succes wordt. Deze bedrijven willen wij natuurlijk in het zonnetje zetten. De onderstaande bedrijven zullen zich op wat voor manier dan ook voor Koukleumen in de HuB inzetten. Een dikke merci hiervoor!

Beleef Kerkrade


Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Kerkrade? Je ontdekt het bij ons! Want Beleef Kerkrade vertelt en deelt verhalen. Verhalen van en voor Kerkradenaren, ondernemers en bezoekers. Beleef Kerkrade is er voor iedereen!

Bibliotheek Kerkrade

Bibliotheek Kerkrade is gevestigd in de HuB Kerkrade. Deze locatie ligt midden in het centrum van Kerkrade. Bibliotheek Kerkrade ontving in 2021 de titel ‘beste bibliotheek van Nederland’.

Boekhandel Deurenberg

Boekhandel Deurenberg is een eigentijdse en toegankelijke boekhandel met passie voor boeken. Uitnodigend en inspirerend blijven, daar gaat het bij hun om! Bij hun vindt u deskundigheid, advies en service. Daarnaast is hun winkel en webshop overzichtelijk ingericht en vindt u op deze manier makkelijk wat u zoekt… en meer! Naast de populairste boeken kunt u bij hun terecht voor ál uw kantoor- en schoolartikelen.

Event Design Parkstad

Event design realiseert de volledige aankleding voor jouw Event. Van kleinschalig tot internationaal, van bruiloft tot dance event en van verhuur tot maatwerk.

HuB Kerkrade

HuB.Kerkrade is de centrale plaats van ontmoeting in het stadshart van Kerkrade.
Bibliotheek, theater en muziekschool vinden hier hun onderkomen en werken samen aan innovatie, creativiteit, experiment en talentontwikkeling. Dan kun je zelf toch niet stil blijven zitten? Doe mee!!

Signmontage

Door onze jarenlange ervaring garanderen wij topkwaliteit. Inmiddels hebben wij meer dan 5000 projecten afgerond voor onze gewaardeerde en terugkerende klanten. Of u nu een kant-en-klaar idee heeft of begeleiding van A tot Z wilt, Signmontage is dé partner voor uw project. Om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in ons portfolio, uiteraard bent u ook welkom op ons bedrijf gevestigd aan Haefland 40 A in Brunssum (nabij de buitenring). Laat ons even van te voren weten wanneer u komt, zodat de koffie klaar staat!

VISIBLE Producties

VISIBLE producties maakt commerciële video’s voor bedrijven, overheden en andere organisaties. Zij maken geen films „omdat het leuk is”, maar zien video als een modern en toegankelijk communicatiemiddel.

De boodschap moet aankomen bij de doelgroep, niet meer en niet minder. Zij denken mee en komen met het juiste concept, waarbij de boodschap steeds centraal staat. Vervolgens produceren zij de video’s professioneel en in nauw overleg met de opdrachtgever.

VISIBLE staat voor professionaliteit en kwaliteit. Zij zijn pas tevreden met de producties als u het ook bent. Zij staan voor doeltreffende communicatie d.m.v video. Vanuit het oogpunt van de opdrachtgever en met verstand van zaken.

Denk jij iets voor ons te kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op!