Ons eerste eigen evenement

Wij kunnen het eindelijk bekend maken! We waren er al langer over aan het denken en binnenkort is het dan zo ver. Ons eigen evenement onder de naam ‘Koukleum meets auteurs’.

Op 29 september 2019 zal het eerste evenement ‘Koukleum meets auteurs’ plaats gaan vinden bij Brasserie Jolo’s, aan de Doctor Calsstraat 100A in Landgraaf. We hebben ook meteen drie geweldige auteurs bereid gevonden om dit evenement op te luisteren.

Welke auteurs zijn er aanwezig?

  • Angelique Haak, bekend van haar boeken rondom rechercheur Jennifer Brugman. De boeken die van haar hand zijn, zijn ‘Een nieuw begin’, ‘uitgeschakeld’ en haar pas verschenen boek ‘Zwarte ziel’
  • Yvonne Franssen, deze auteur van Limburgse bodem heeft al heel wat werk op haar naam staan. O.a. het boekje met een verzameling oma’s mooiste, liefste en ondeugendste versjes ‘#Omazegt‘. Daarbij heeft ze natuurlijk ook verschillende thrillers geschreven. Waaronder haar laatste thrillers ‘Schaduwen’ en haar net verschenen boek ‘Kamer 305’.
  • Nancy Bastiaans, haar debuut ‘Het verloren lijk’ is nog niet zo lang geleden verschenen en de recensies hierover zijn allemaal positief.

Op deze dag zullen de auteurs via een interview aan de tand gevoeld worden over hun boeken, maar natuurlijk ook over hoe ze zijn begonnen met schrijven. Ook is er gelegenheid voor vragen uit het publiek. Na de interviews is er gelegenheid tot het laten signeren van je boek.

Heb je van een van de auteurs nog een boek niet of is een van de auteurs wellicht nieuw voor je en ben je toch wel erg nieuwsgierig geworden? Tijdens het evenement is er een mogelijkheid om de boeken van de auteurs aan te schaffen en naderhand te laten signeren door de auteurs.

Deurenberg Boekhandel zal naast de boeken van de auteurs ook boekgerelateerde zaken meenemen die altijd leuk zijn om te hebben.

Wij hebben ervoor gekozen om geen entree te vragen. De drankjes en of hapjes zijn natuurlijk wel voor eigen rekening.

Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden als je komt. Geef je dat even aan in het evenement of hieronder in een reactie?

Route

Openbaar vervoer

Brasserie Jolo’s is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het is op ongeveer 1 km van het treinstation. Het treinstation loop je naar buiten aan de kant van het witte gebouw (Pizzeria). Dan ga je op de grote weg naar links. Deze weg blijf je vervolgen tot een t-splitsing. Hier houd je links aan. (Dus niet de berg oplopen). Onder de spoorbrug door lopen en dan zie je aan de rechterkant Brasserie Jolo’s liggen.

Auto

Kom je met de auto? Dan kun je het beste in je navigatie ‘Landgraaf Doctor Calsstraat 100a’ ingeven. Dit is het adres van Brasserie Jolo’s.

One thought on “Ons eerste eigen evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge