Olymp poloshirt van Hemd voor hem

We zagen een oproep op internet van Hemd voor hem voor een eventuele samenwerking. Aangezien Bryan nu ook deel uit maakt van Koukleum, was het natuurlijk een unieke kans om ons aan te melden. We moesten alle confectiematen van Bryan doorgeven en we kregen een eerste pakketje toegestuurd. Hier willen we Hemd voor Hem hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Hemd voor hem over zichzelf?

Hemd voor Hem is een online aanbieder van herenmode. Sinds hun oprichting in 2010 doen zij maar 1 ding: “zichzelf continu verbeteren voor een maximale online winkel beleving”. Met grote passie en zorg streven zij als team ernaar om de beste service, kwaliteit, scherpe prijzen en een continue wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal: op de desktop, tablet of smartphone, net wat u makkelijk vindt. Bij vragen heeft u contact met hun eigen medewerkers en alle bestellingen worden afgehandeld in hun eigen magazijn. Bij iedere bedrijfsbeslissing proberen ze altijd voor de meest duurzame oplossing te gaan, waarbij hun klanten en het milieu centraal staan. HemdVoorHem.nl is na ruim zes jaar een ruim gesorteerde webshop voor heren overhemden, ondergoed, truien, polo’s en verschillende accessoires. Wat heel traditioneel op een zolderkamertje begon is nu uitgegroeid tot een goed gevuld pand met een groot eigen magazijn met een ruime voorraad. Iedereen die werkt bij HemdVoorHem.nl is eigenlijk maar bezig met 1 ding; de klant tevreden houden. Er zijn veel webshops die overhemden aanbieden, maar hun aanbod is ontzettend gevarieerd, hun passie zorgt ervoor dat ze altijd bovenop de trends zitten maar daarbij zeker hun eigen gevoel en dat van hun klanten niet vergeten. 

Zij houden vinger aan de pols bij hun klanten, want ook bij een webshop werken gewoon echte mensen die het belangrijk vinden wat hun klanten van ze vinden. Het belangrijkste voor hun is hun klanten blij maken; blij met hun aanbod aan verschillende overhemden, de strijkvrije overhemden, polo’s, ondergoed en accessoires. Maar ook blij met de service die zij zo vanzelfsprekend vinden. Zij worden gewoon heel blij van tevreden klanten; daar doen ze het voor! 

De verpakking

We ontvingen van Hemdvoorhem een OLYMP Modern Fit poloshirt, blauw heel fijn gestreept. Deze werd geleverd in een mooie zwarte stevige geschenkverpakking.

Na de deksel van de doos afgehaald te hebben, zit het poloshirt in een plastic folie. Hierdoor is het shirt goed beschermd, ook als je het shirt zou laten leveren zonder geschenkverpakking kan er op die manier eigenlijk niks aan het shirt komen.

Het Olymp Modern Fit poloshirt

Het Olymp modern Fit poloshirt blauw, heel fijn gestreept, lijkt een blauw shirt, maar als je goed kijkt zie je inderdaad een heel fijn streepje. Dit is zo’n fijn detail dat het ook meteen luxe uitziet. Het shirt is netjes afgewerkt. De boorden zijn afgewerkt met een dubbele naad. Ook zit er een borstzak op het shirt met het logo van Olymp subtiel er op geborduurd. Er zitten 3 knoopjes aan de voorzijde, die zowel los als vast gedragen kunnen worden. De Olymp Modern Fit poloshirt is gemaakt van 100% katoen.

Onze mening

Nadat we het shirt uit de verpakking haalden viel ons inderdaad op dat er een heel fijn streepje in het shirt zat, dit was ons bij de foto’s op internet niet opgevallen. De stof voelt glad en van een goede kwaliteit aan. Natuurlijk meteen gepast en het poloshirt valt mooi door het wat ruimere model.


Wat wel meteen opvalt is dat het poloshirt warm is. De stof ademt helaas niet echt, waardoor je al snel gaat zweten in dit poloshirt. Dit poloshirt is dus meer een shirt voor de herfst of winter, wanneer je het draagt onder een vest, dan dat je het hartje zomer draagt, want dan zal het snel te warm zijn. Wat op zich jammer is, want het poloshirt ziet er zo mooi uit dat je het liefst het hele jaar door zou willen dragen.

Dit poloshirt is een van de mooie producten die je op Hemdvoorhem.nl kunt vinden. Neem zeker een kijkje op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge