Notitieboeken van Studentendrukwerk

Wij ontvingen enige tijd geleden een mailtje van Studentendrukwerk of wij interesse hadden in een samenwerking. Natuurlijk kenden wij de website van Studentendrukwerk al, dus hoefden wij niet lang te twijfelen. Wij willen Studentendrukwerk dan ook hartelijk bedanken voor deze leuke en fijne samenwerking.

Wat zegt Studentendrukwerk over zichzelf?

Al ons drukwerk wordt geproduceerd in onze eigen digitale drukkerij met een state of art machinepark. Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen wij snel leveren, en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Of je nou een scriptie wilt laten printen, bierviltjes wilt laten bedrukken of ander drukwerk nodig hebt. Bij Studentendrukwerk print en bindt iedereen voor een scherp studententarief! Wij zijn onderdeel van Chris Russell en hebben al meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk.

In het verleden hebben wij al eens een samenwerking met Studentendrukwerk gehad. Toen hebben wij bierviltjes laten drukken met het logo van Koukleum.nl en De wereld van Bryan. Daar zijn wij tot op heden nog altijd erg blij mee en ze worden in de zomer, buiten, nog steeds met veel plezier gebruikt.

Natuurlijk wilden we deze keer iets anders. Maar één ding wisten we weer zeker, onze IJsbeer moest er weer op komen. Nu kun je bij Studentendrukwerk van alles laten drukken. Van posters tot mokken en van foto op canvas tot stickers. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Studentendrukwerk kan het leveren.

Tegenwoordig hebben wij ook vaker vergaderingen over bijvoorbeeld de minibiebs in Landgraaf en de strijd tegen de laaggeletterdheid. En wat heb je dan altijd nodig? Juist, iets waar je op kunt schrijven. Dus toen wij zagen dat Studentendrukwerk ook notitieboeken deed drukken wisten wij het zeker. Deze wilden wij graag bestellen.

En het makkelijke is, je kunt via hun online editor heel eenvoudig je ontwerp maken. Niet veel gedoe met Photoshop of andere programma’s. Dit kan natuurlijk ook, maar dan moet je de precieze afmetingen en alles weten. Dus wij hebben er nu gewoon voor gekozen om heel eenvoudig de online editor te gebruiken. Hier maak je op hun website eigenlijk je ontwerp. En dat wijst zich eigenlijk helemaal vanzelf. Je kunt allerlei afbeeldingen invoegen, tekst naar eigen smaak maken enz. Je kunt je notitieboek dus echt zo maken als je hem zelf wilt hebben. En wat ideaal is, al heb je maar 1 notitieboek nodig… ook dat is mogelijk.

Dan kun je nog kiezen of je lijntjes papier wilt of blanco papier. Ik zelf vind lijntjes papier altijd net iets makkelijker met schrijven, maar als je bijvoorbeeld, je notitieboek als bullet journal wilt gebruiken dan is blanco papier wel makkelijk.

En ik moet zeggen dat het papier heel fijn is om op te schrijven. Het is een gladde papiersoort waar de pen makkelijk over heen glijdt.

En het leuke is ook nog eens doordat je er een eigen ontwerp van maakt, is het ook nog eens leuk om cadeau te doen aan iemand. Zodat diegene een mooi en origineel notitieboek heeft.

Ik weet zeker dat wij vanaf nu overal onze Koukleum notitieboeken gaan gebruiken en zodra deze op zijn zullen we zeer zeker nieuwe bestellen, want wij zijn zeer tevreden over deze notitieboeken.

Wil je zelf ook een eigen ontworpen notitieboek? Neem dan zeker een kijkje bij Studentendrukwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge