Nog 15 dagen en dan….

Bron: Heemwonen

…krijgen we de sleutel van onze nieuwe huurwoning. We hebben nu ook een huurwoning, maar hebben nu een appartement in, wat oorspronkelijk een complex is voor 55+ bewoners. Maar op het moment dat we hier kwamen te wonen was de status van deze woning af. En omdat ik natuurlijk toch qua gezondheid met enkele beperkingen zit en deze woning bijvoorbeeld drempelloos is, leek ons dat destijds (3 jaar geleden) best een goede oplossing.

Echter, nu merken we steeds erger dat we hier niet thuis horen. De lift stinkt gigantisch, en het is gewoon een zooitje in de gezamenlijke hal. Maar vanaf 22 maart krijgen we de sleutel van een nieuwbouw woning. Deze woning is een levensloopbestendige woning. Deze woning heeft dus een slaapkamer en de badkamer beneden en nog een slaapkamer op de eerste verdieping. En we hebben dan een tuintje. 🙂 Nu hebben we een ieniemienie balkonnetje met een muur ervoor en een dak erboven. Dus als je daar zit heb je een gigantisch opgesloten gevoel en het is eigenlijk ook gewoon te klein om er te zitten. Dus dat doen we dan ook nooit. Maar dadelijk hebben we een tuin waar je gewoon heerlijk in kunt zitten en van kunt genieten. En daar kan Pebbles natuurlijk ook heerlijk genieten van de tuin. Ze vindt het heerlijk om te rollen in het gras, dus we hebben besloten om achterom een stuk gras te leggen.

Ik zal jullie een klein inkijkje geven in de woning. We hebben namelijk al een kijkdag gehad, waarbij we de woning al van binnen hebben mogen bekijken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

En wat gewoon heerlijk is dat je je deur binnen komt en meteen ook in je eigen woning bent. En niet eerst nog door een gezamenlijke ruimte en dergelijke moet. Zo als je merkt ben ik echt aan het aftellen. En ik niet alleen, mijn wederhelft, Bryan ook. Waarschijnlijk willen we in de week van 18 juni gaan verhuizen. Dus we moeten na 22 mei weer opnieuw gaan aftellen. 🙂

Zoals sommigen wel meegekregen hebben, heb ik een tijdje terug ook een geweldige boekenkast gewonnen bij De Kistenkoning. En als de vloer ligt in de nieuwe woning kunnen we deze ook laten leveren. Want De kistenkoning was zo lief om deze zo lang voor mij te bewaren totdat wij op ons nieuwe plekje zitten.

Bron: De Kistenkoning

Je kunt je voorstellen dat we er naar uitkijken om onze boeken in deze kast in te gaan ruimen. Ik denk dat deze echt wel geweldig zal staan in onze nieuwe woning en ik ben nog iedere dag zo super blij dat ik deze gewonnen heb. 😀 (Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk… )

Maar mocht ik dus de komende tijd wat minder plaatsen en wat minder actief zijn, dan weten jullie waardoor. Dan zit ik met mijn hoofd bij de verhuizing, of sta ik dozen in te pakken of behang af te doen (want dat moet helaas bij de huidige woning er vanaf)…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge