Nieuwe winnaar: Boek “365 Bullet Journal”

In samenwerking met Unieboek/Het Spectrum had ik een winactie waar bij je kans maakte op het boek “365 bullet Journal”. Hier wil ik Unieboek/Het Spectrum nogmaals hartelijk bedanken. Aangezien de vorige winnaar zich niet gemeld had, was ik genoodzaakt om een nieuwe winnaar te kiezen.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één nieuwe winnaar gekozen…

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Wilma Kuijntjes

Wilma, zou jij mij, binnen een week een privébericht willen sturen op mijn Facebook Like Pagina Koukleum.nl, met daarin je adres vermeld. Dan zorg ik dat je gegevens bij de uitgever komen en het boek naar je opgestuurd wordt. Wilma heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Koukleum.nl besluiten om de prijs aan iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit geweldige boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

2 thoughts on “Nieuwe winnaar: Boek “365 Bullet Journal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge