Nieuwe winnaar: Damen & Vandermeeren – Bodemloos

Aangezien de vorige winnaar, van onze ‘Damen & Vandermeeren – Bodemloos’ winactie zich niet gemeld heeft, hebben wij besloten om een nieuwe winnaar te trekken. Wij willen nogmaals Van Halewyck en New Book Collective hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van dit winactie-exemplaar.

Bij de deelnemers hebben wij gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben wij een nieuwe winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Marijke, stuur jij ons een mail met het mailadres waar je mee gereageerd hebt naar info@koukleum.nl, dan zorgen wij ervoor dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Mocht Marijke niet binnen een week reageren dan vervalt de prijs en kan Koukleum.nl er voor kiezen een nieuwe winnaar te kiezen of de prijs te bewaren tot een later tijdstip.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com of bij de lokale boekhandel.

Wist je dat wij momenteel ook nog een winactie hebben lopen met een fysiek exemplaar van ‘Verloren vrouw’, geschreven door Charles den Tex. Wil je kans maken op dit boek? Klik dan hier.

Daarnaast houden wij jou als lezer ook graag op de hoogte van de nieuw te verschijnen boeken via ‘Nieuwe boeken’ op Facebook en/of Twitter. Volg ons en wij zorgen ervoor dat je NTL-lijstje nog langer wordt.

One thought on “Nieuwe winnaar: Damen & Vandermeeren – Bodemloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge