Naambordje van Fotocadeau.nl

Wij werden benaderd door Fotocadeau.nl of wij interesse hadden in een nieuwe samenwerking met hun. Eerder mochten wij o.a. al hun mokken, containerstickers en magneetstickers recenseren. Deze samenwerkingen zijn erg goed bevallen, dus wilden wij zeker graag opnieuw met hun samenwerken. Hier willen wij Fotocadeau.nl natuurlijk wederom hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Fotocadeau.nl over zichzelf?

Wil jij een speciaal cadeau met foto geven waarmee je direct een bijzondere indruk maakt én waar de ontvanger nog lang plezier aan zal beleven? Kies dan zijn of haar favoriete foto of kies een foto uit onze collectie en laat deze afdrukken op een van de honderden fotocadeaus die wij aanbieden! Want zeg nou zelf, wat in nou leuker dan een cadeau met foto!

Een naambordje voordeur is een naambordje die je bij je voordeur kunt ophangen, zodat iedereen direct weet wie er op dit adres woont, óf dat ze aan het juiste adres zijn! Een naambordje voordeur onderscheidt zich van een standaard huisnummerbord door de namen die toegevoegd zijn aan een naambordje: hierdoor maak je het extra persoonlijk!

Ieder huisje heeft zijn kruisje, maar heeft ook elk huisje een naamplaatje? Als het aan ons ligt wel! Een naambordje bij de voordeur geeft de entree van je woning een persoonlijke touche en zorgt er bovendien voor dat bezoek en bezorgers weten dat ze aan het juiste adres zijn. Naast dat een naamplaat bij je voordeur voor een mooi geheel zorgt, is het dus ook nog eens functioneel. Je kunt kiezen uit verschillende gradaties: een naambordje voor je huis met eigen foto, gepersonaliseerd met eigen naam of je kiest er voor om er enkel een huisnummer bordje van te maken, zonder enige verdere personalisering. Ook dit begrijpen we, je kunt dan alsnog kiezen voor één van onze prachtige designs!

Het bestelproces

Als je naar de pagina van Fotocadeau gaat, zie je al dat ze enorm veel keuze hebben, qua naambordjes. Je kunt niet alleen kiezen tussen verschillende afmetingen, maar ook verschillende designs, niet alleen qua vorm maar ook qua materiaal, kleur en wel of zonder foto. Mogelijkheden genoeg dus.

Wij hebben in het verleden hier meegedaan aan een ‘Ik groen het’-project waarbij de voortuinen vergroend werden en iedereen die daaraan deelgenomen heeft kreeg een ornament van Cortenstaal. Daarnaast hebben wij een minibieb in onze voortuin die ook van cortenstaal is, dus wat is er dan leuker als het naambordje ook in die stijl is. En zelfs die mogelijkheid is er bij Fotocadeau. Dit kun je ook nog qua lettertype en alles aanpassen. Kijken jullie mee hoe wij hem besteld hebben?

Een persoonlijk huisnummer bordje ontwerp je zelf op Fotocadeau.nl. Je kiest eenvoudig welk soort naambordje je wilt hebben. Wij hebben gekozen voor het Naambordje Voordeur Roest. Hier hebben we gekozen voor een Hexagon vorm en het meest gekozen formaat hebben wij ook gekozen, dit is maat M, en dit heeft een afmeting van 30 bij 26 cm. Dan zul je zien dat je nog heel veel opties hebt, namelijk allereerst heb je de keuze tussen lichte en donkere roest.

Wij vonden zelf de lichte roest mooier, dus daar hebben we voor gekozen. Dan zitten er nog heel wat voorbeelden bij qua opmaak, dit wil zeggen met of zonder naam, huisnummer en eventueel een clipart. De voorbeelden zijn ook compleet aan te passen. Dus heb je een eigen idee hierover, kun je gewoon één van de voorbeelden kiezen en naar eigen idee aanpassen. Dit hebben wij dus ook gedaan.

Doordat ons huisnummer al aan de muur hangt, vonden wij het onnodig om deze nogmaals op het naambordje te zetten. Wij zijn dan ook begonnen met onze namen er op te plaatsen. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en je kunt daarbij ook nog kiezen welke kleur je wilt en of je een lijntje om de letters wilt. Hier hebben wij dan ook voor gekozen.

Wij hadden het idee om ons logo (de ijsbeer) ook op ons naambordje te zetten, maar bij de voorbeelden zagen we eigenlijk bij de roestige naambordjes geen foto’s erbij, maar we besloten dit toch uit te proberen, want daar is dit natuurlijk uitermate geschikt voor. We hebben de ijsbeer onder aan het naambordje geplaatst.

Het was wel even gokken waar de gaten voor de afstandshouders zouden komen, we hebben daarom de Koukleum ijsbeer een mooi plekje gegeven, niet te ver aan de rand. Hierna was het nog even kiezen welke afstandshouders wij erbij wilden (we hebben voor de zwarte gekozen, je kunt ook voor zilveren of geen afstandshouders kiezen) en bestellen.

En dan was het vol spanning wachten of de afbeelding op het naambordje mooi zou worden. En ik kan volmondig zeggen dat hij echt super is geworden. (Even klikken op de foto’s hieronder voor beter formaat). De ijsbeer staat er echt heel mooi op, dit is misschien het enige wat ik als dingetje kan aangeven, jammer dat dit niet als voorbeeld erbij vermeld staat dat er ook een foto of afbeelding op het roestig naambordje gezet kan worden, want verder is het bestellen kinderlijk eenvoudig en je krijgt ook nog eens een erg mooi product.

Maar niet alleen voor naambordjes ben je bij Fotocadeau op het juiste adres, ook een foto op canvas, of topdoek, ontwerp je eenvoudig bij fotocadeau of een van de zusterondernemeningen van fotocadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge