Naambordje van Bordjes.nl

Zoals de meesten wel weten zijn we in de zomer verhuist naar onze huidige woning. Na de nodige aanloopproblemen, die zelfs voor een nieuwbouwwoning niet normaal bleken te zijn. Vonden wij het toch wel hoog tijd worden dat we ook een leuk naambordje aan de deur kregen. Na een beetje rond gekeken te hebben op internet zag Bryan op de marketplace van Facebook een advertentie tegen met naambordjes. Deze zagen erg leuk uit, en na wat verder zoeken kwamen we op hun Facebookpagina Bordjes.nl uit. Hier zagen we al hele leuke voorbeelden en nadat ik gezien had wat ik wilde ben ik een berichtje gaan sturen.

Wat zegt bordjes.nl over hun bedrijf: Van naamborden tot cadeauborden, ons assortiment wordt wekelijks aangevuld. Heb je een bord gezien dat je leuk vind? Stuur ons een bericht en we maken een voorbeeldbord met jouw/jullie namen. Verzenden en ophalen mogelijk (zie afhaaltijden) Meerdere dier-figuren mogelijk. Meerdere borden en achterborden mogelijk. Van lekker normaal tot super de luxe, wij maken het mogelijk voor jou.

Hoe werkt Bordjes.nl?

Bordjes.nl werkt via Facebook. En ik had zelf in eerste instantie zoiets, werkt dit? Ik zoek meestal eerst een website en dit had ik nu ook gedaan en deze was wel aanwezig, maar daar wordt nog niet veel mee gedaan en achteraf snap ik ook waarom niet.
Doordat ze via Facebook werken, kunnen ze veel makkelijker en sneller aanpassingen doorvoeren. Hier zal ik dadelijk nog even op terug komen.

Mijn ervaring met Bordjes.nl

Nadat ik Bordjes.nl een berichtje gestuurd had op Facebook messenger kreeg ik al snel antwoord terug met de vraag of ik al iets in gedachten had. Wij (Bryan en ik) hadden inderdaad al een bord gezien wat we erg mooi vonden. We wilden natuurlijk weer wat aparts. Normaal zie je bij de naambordjes buiten meestal 2 lagen. Wij wilden maar 1 laag. Alleen de geborsteld aluminium laag. En dat was geen enkel probleem. Dat kon ook. Je merkt meteen dat de klant koning is. Dat vind ik altijd erg fijn als ik dat gevoel krijg.

Iedere kleine aanpassing die je vraagt is geen enkel probleem. Ze willen dat het bordje wordt zoals wij het in gedachten hadden. Wij hebben ervoor gekozen dat op ons bordje alleen onze voornamen staan anders werd dat bordje wel heel vol. 🙂 En natuurlijk moest de beestenboel vermeld worden. Wel hebben we er dan weer voor gekozen om als afbeelding een hond op het naambordje te plaatsen. Want, ja, dat is ook allemaal mogelijk. Niet alleen verschillende honden, maar ook allerlei andere dieren of afbeeldingen zijn mogelijk.

Nadat ik tevreden was met het ontwerp werd mijn naambordje gemaakt en kreeg ik een track & trace code zodat ik kon volgen wanneer het naambordje geleverd zou worden. Dus de dag dat het geleverd zou worden, natuurlijk de postbode in de gaten gehouden en meteen het pakje uit de brievenbus gehaald.


Wat meteen opvalt is dat het pakket stevig verpakt is. We hebben de kartonnen envelop snel open gemaakt. En toen bleek dat er een foutje geslopen was in onze bestelling. Het ontwerp was gedrukt op een dubbel naambordje. We zagen dus wel meteen dat het ontwerp goed was, alleen was het niet de manier zoals wij het wilden.

Dus een berichtje gestuurd naar Bordjes.nl en het werd binnen no time opgelost. Echt een compliment hiervoor. Meteen hun excuses voor het foutje en ze gingen het meteen oplossen. Ik kreeg al snel een nieuwe track & trace code en toen kwam het nieuwe bordje onze kant op. En deze was helemaal zoals wij hem in gedachten hadden. In eerste instantie hadden we het gevoel dat de afwerking van het aluminium erg ruw was, maar als je de beschermfolie aan de achterkant eraf haalt merk je dat dit dus niet ruw is, maar dat dit alleen zo lijkt omdat de beschermfolie er nog achter zit.

Bryan is hem snel gaan ophangen. En toen begon het ook nog te hagelen. Maar dat mag de pret niet drukken. Het bordje moest er komen en hangt dan nu ook netjes naast de voordeur en wij vinden hem echt super mooi geworden. Zoals je merkt zijn wij meer dan tevreden over ons naambordje.

Wat is er allemaal mogelijk bij Bordjes.nl?

Natuurlijk snappen we dat niet iedereen hetzelfde bordje als ons zou willen, maar Bordjes.nl heeft zoveel mogelijkheden dat ik denk dat iedereen hier wel een bordje vind wat aan de smaak voldoet. Ik zal enkele voorbeelden laten zien. Natuurlijk vind je op hun Facebookpagina Bordjes.nl nog veel meer voorbeelden.

Het basismodel

Het basismodel is een bord van 13 bij 20 cm groot. Dit is staand of liggend.

Dit kan een enkel bord zijn van helder acrylaat (kosten € 19,95) of een dubbel bord met een helder acrylaat voorbord en een achterbord van geborsteld aluminium. (Kosten € 24,95) Het bord is altijd inclusief luxe afstandshouders. En zoals je in onderstaande voorbeelden ziet, is er van alles mogelijk, qua ontwerp. Je kunt je huisnummer uitgeschreven hebben, ook in een ander lettertype als de rest van de tekst. Je kunt eventueel een afbeelding toevoegen van een dier en daar de naam bij laten zetten. Dit kan ook op verschillende manieren. Zoals je ziet heb je ontzettend veel mogelijkheden.

Vierkant model

Je kunt ook zeggen dat je een vierkant model wilt. Dit kan in verschillende formaten. Het vierkant model is verkrijgbaar in drie formaten. Namelijk de formaten:

  • 15 bij 15 cm. Deze kost € 29,95.
  • 20 bij 20 cm. Deze kost € 39,95.
  • 25 bij 25 cm. Deze kost € 49,95.

Bij de vierkante modellen heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een vierkant gefreesd model. Hierbij worden er meerdere technieken toegepast, namelijk belettering en uitfrezen van nummers op een aluminium plaat. Bij veel bedrijven is frezen in aluminium niet mogelijk, omdat ze daar de juiste apparatuur niet voor hebben. Dus dit is natuurlijk een extra leuk dingetje.

Ook deze gefreesde vierkante modellen is in drie verschillende formaten verkrijgbaar. Namelijk de formaten:

  • 15 bij 15 cm. Deze kost € 49,95.
  • 20 bij 20 cm. Deze kost € 59,95.
  • 25 bij 25 cm. Deze kost € 69,95.

Het eerste voorbeeld hieronder is gemaakt van een hoogglans zwart achterbord met een zilver/aluminium tekstkleur. Bij het voorbord is het nummer uitgefreesd uit geborsteld aluminium. Natuurlijk zitten hier ook weer luxe afstandshouders bij.
Het tweede voorbeeld is in een frisse oranje letterkleur en een wit achterbord. Waarbij het nummer ook hier weer uitgefreesd is uit het geborsteld aluminium.

Zoals je ziet zijn er oneindig veel mogelijkheden wat de naambordjes betreft. Ik denk dat iedereen wel iets kan vinden wat hij/zij mooi vindt. En ik denk dat ik naast ons huidige naambordje nog wel een hele hoop bordjes gezien heb die ik mooi vind. En het mooie is, wat je budget ook is… in iedere prijsklasse is iets moois te vinden en dat maakt voor Bordjes.nl niks uit. In iedere prijsklasse heeft Bordjes.nl service hoog in het vaandel staan.

Zoals jullie merken zijn wij super enthousiast. En na een super leuk gesprek wat ik met Bordjes.nl gehad heb, mag ik ook nog een hele leuke winactie houden.

Wij mogen van Bordjes.nl namelijk 3 borden in een liggend of staand model van 13 bij 20 cm verloten ter waarde van € 24,95. Dus wil jij ook zo’n geweldig naambordje aan je deur? Dan klik snel verder en lees hoe je kans maakt op zo’n mooi naambordje.

One thought on “Naambordje van Bordjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge