Morgen is het eindelijk zover, de eerste editie van ‘Koukleum meets auteurs’.

Na lang denken, plannen en regelen is het morgen dan eindelijk zo ver… Onze eerste editie van ons eigen evenement ‘Koukleum meets auteurs‘ bij Brasserie Jolo’s in Landgraaf. Wij kijken er heel erg naar uit, om niet alleen de auteurs te leren kennen, maar ook jullie als volgers van Koukleum.nl.

Programma

Als je komt, zorg er dan voor dat je tussen 13.00 en 13.30 uur aanwezig bent want wij willen graag om 13.30 uur starten met het eerste gesprek. Tussen de gesprekken zullen we telkens een korte pauze houden zodat er iets te drinken of eventueel te eten besteld kan worden. Wij zouden het dan ook waarderen als er minimaal één consumptie genuttigd word aangezien Brasserie Jolo’s hun locatie gratis ter beschikking stelt. Let er wel op dat alle genuttigde consumpties voor eigen rekening zijn.

Drie top auteurs

  • Angelique Haak, bekend van haar boeken rondom rechercheur Jennifer Brugman. De boeken die van haar hand zijn, zijn ‘Een nieuw begin’, ‘Uitgeschakeld’ en haar pas verschenen boek ‘Zwarte ziel’.
  • Yvonne Franssen, deze auteur van Limburgse bodem heeft al heel wat werk op haar naam staan. O.a. het boekje met een verzameling oma’s mooiste, liefste en ondeugendste versjes ‘#Omazegt‘. Daarbij heeft ze natuurlijk ook verschillende thrillers geschreven. Waaronder haar laatste thrillers ‘Schaduwen’ en haar net verschenen boek ‘Kamer 305’.
  • Nancy Bastiaans, haar debuut ‘Het verloren lijk’ is nog niet zo lang geleden verschenen en de recensies hierover zijn allemaal positief.

Zoals jullie hierboven kunnen zien hebben wij bij deze eerste editie van ‘Koukleum meets auteurs’ ervoor gekozen om drie thrillerauteurs, samen met jullie, te ontvangen. Hoe gaaf is dat!?

Boeken(en) en signeren

Nancy Bastiaans en Yvonne Franssen zullen, na afloop, hun boeken zelf verkopen en, als je dat leuk vind, natuurlijk ook heel graag signeren voor je. De verkoop van de boeken van Angelique Haak zal Kantoorboekhandel Funcken uit Landgraaf op zich nemen, waar wij ze natuurlijk heel dankbaar voor zijn.

Let er wel op dat er maar een beperkt aantal boeken op locatie verkrijgbaar zijn. Dit om het simpele feit dat wij het evenement pas voor de eerste keer organiseren en wij er totaal geen idee van hebben hoe druk het wordt.

Hieronder kunnen jullie de prijslijst van de boeken zien. Wij willen wel vragen of jullie kunnen proberen om (gepast) (klein)geld mee te nemen aangezien wij niet over bergen wisselgeld beschikken. Daarnaast is er morgen, op locatie, helaas geen mogelijkheid om te pinnen voor de aankoop van boeken.

Sponsors en Bloggers

Natuurlijk hebben we gelukkig ook een aantal sponsors bereid gevonden om ons te ondersteunen. We doen het evenement natuurlijk vrijwillig organiseren en hebben dan ook in principe geen budget. Daarom vinden we het ook zo fijn dat Drukhuis en Chocolaterie Bruns ons ondersteunt hebben en hier zul je dan ook wat reclamemateriaal van op de locatie vinden.

Ook dragen we andere bloggers natuurlijk een warm hart toe en mogen bloggers die het evenement komen bezoeken rustig hun eventuele reclamemateriaal, boekenleggers en/of visitekaartjes meenemen om neer te leggen. Zodat de bezoekers deze mee kunnen nemen. Beetje reclame voor bloggers, en vaak leuk verzamelmateriaal voor de bezoekers.

Route en openbaar vervoer

Kom je met de auto richting Landgraaf is het het makkelijkste om het adres van Brasserie Jolo’s in te voeren in je navigatie “Doctor Calsstraat 100a in Landgraaf” en dan zul je onze evenementenlocatie altijd vinden.

Brasserie Jolo’s is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het is op ongeveer 1 km van het treinstation in Landgraaf. Het treinstation loop je naar buiten aan de kant van het witte gebouw (Pizzeria). Dan ga je op de grote weg naar links. Deze weg blijf je vervolgen tot een t-splitsing. Hier houd je links aan. (Dus niet de berg oplopen). Onder de spoorbrug door lopen en dan zie je aan de rechterkant Brasserie Jolo’s liggen.

Parkeermogelijkheden

Brasserie Jolo’s beschikt over eigen parkeerplaatsen. Deze zijn te vinden aan de linker en de rechterkant van het gebouw.

Verder rest ons alleen nog te vragen, als jullie komen, om goede zin mee te nemen. Wij willen met dit evenement auteurs en lezers bij elkaar brengen en auteurs een podium bieden in Zuid-Limburg.

Tot morgen!

Groetjes Veronique en Bryan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge