Mood Collection

Via Sampleo kreeg ik de kans om een ring uit de Mood Collection te testen van de firma Mood.

Mood is…

• gemaakt in Zwitserland.

• meer dan een ring, een tijdloos en veelzijdig juweel.

• een oneindig aanpasbaar accessoire.

• een gestileerde uitdrukking van Zwitsers design.

• een duurzaam merk, trouw aan de productiemethoden.

• een state of mind, een gevoel van plezier en vrijheid.

Een staalconstructie vormt de basis van de ring, het middelpunt wordt gevormd door twee losse elementen ondersteund door de midden ring. Het bijzonder ontwerp geeft een zeer grote vrijheid aan de eigenaar van de ring, die kan zeer gemakkelijk het uiterlijk van de ring aanpassen en veranderen.

Om de mogelijkheid van de ring en je stemming beter uit te drukken, is de ring verder uit te breiden met diverse kleuren en andere materialen. Dit maakt de keuzemogelijkheden bijna oneindig. Het uiteindelijke doel van dit concept is om de ring aan te kunnen passen afhankelijk van je stemming en het hebben een ring dat volledig recht doet aan je persoonlijkheid.

De Mood ring is niet een juweel als alle anderen. Dit juweel is speels, speels in het gebruik van materialen en kleuren. Voor zowel mannen als vrouwen is de basisuitvoering van de ring beschikbaar.

Toen ik de oproep zag dat je mee kon doen aan deze campagne was mijn interesse gelijk gewekt. Deze ringen zien er geweldig mooi uit. En doordat je de ring zelf kan samenstellen, heb je oneindig veel mogelijkheden om te variëren, waardoor het regelmatig zo uitziet alsof je een nieuwe ring om hebt, terwijl je alleen maar een onderdeel vervangen hebt.

Ik mocht een ring met 3 addons uitzoeken en bestellen. Ik heb gekozen voor een gladde smalle ring met 3 zandgestraalde gekleurde addons. De kleuren die ik gekozen heb zijn: turquoise, grijs en paars. Ik heb voor deze drie kleuren gekozen omdat ik deze kleuren het beste bij mij vind passen. Als je de goede maat niet precies weet, kun je eerst een ringsjabloon krijgen waar je de goede maat mee kunt bepalen. Ik was natuurlijk te eigenwijs om eerst de ringsjabloon op te laten sturen. Waardoor de ring iets groter uit viel bij mij dan ik dacht. Hierdoor draag ik de ring zelf altijd aan mijn duim of wijsvinger. Nu vind ik dat bij deze ring ook erg goed uitzien, omdat de ring wat breder is. Ik merk dat ik zelf regelmatig de kleurtjes wissel. Gewoon willekeurig.

Er is een nadeel aan deze ringen. En ik vind, voor dit bedrag, toch wel erg jammer. Doordat de ring uit 2 stalen helften bestaat en hier de gekleurde ring tussenin zit, heb je door de wrijving van de 2 stalen helften dat hier staalstof vanaf komt. Dit stof gaat op de achterkant van de gekleurde ring zitten. Doordat deze redelijk doorzichtig zijn, krijg je zwarte strepen op de gekleurde ring te zien. Dit ziet er natuurlijk niet zo mooi uit. En dus ben ik de ring regelmatig aan het poetsen om de zwarte stof weg te krijgen.

Ondertussen heeft Mood hun collectie heel erg uitgebreid en zijn er allerlei soorten addons toegevoegd. Deze zijn in allerlei prijsklassen te krijgen. Je hebt o.a. een natuur collectie, een herfst collectie, maar bijvoorbeeld ook een collectie met een persoonlijke vingerafdruk. Dit kan natuurlijk ook een mooie herinnering worden van iemand die overleden is. Bekijk onderstaand voorbeelden uit de Mood Collectie die ze zelf op Instagram geplaatst hebben. Deze zijn toch schitterend.

Mood heeft een erg mooie collectie ringen, die steeds verder uitgebreid wordt. Het enige nadeel vind ik, is dat de website alleen in Frans, Engels en Duits is. Nu is Duits en Engels geen probleem voor mij, maar doordat de originele taal van de website Frans is, merk je dat bepaalde dingen helaas niet goed vertaald worden en toch in het Frans weergegeven worden.

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn Mood ringen en zal ze nog erg veel dragen. Ook zal ik beslist nog een andere addon erbij kopen, aangezien ik erg mooie addons gezien heb.

De Moodringen zijn er voor zowel mannen als vrouwen en zijn te koop bij YourMood.net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge