Mokken van Fotocadeau.nl

Wij werden benaderd door Fotocadeau.nl of wij interesse hadden in een samenwerking. In eerste instantie boden ze ons een puzzel, diamond painting of schilderen op nummer aan. Aangezien wij hier niet zoveel mee hebben, mochten wij na overleg een aantal mokken, met een eigen afbeelding erop, ontwerpen en bestellen. Aangezien wij veel koffie en thee drinken, waren deze natuurlijk meer dan welkom. En zeg nou zelf… Zijn ze niet geweldig? Wij willen Fotocadeau.nl hartelijk bedanken voor deze mooie samenwerking.

Wat zegt Fotocadeau.nl over zichzelf?

Wil jij een speciaal cadeau met foto geven waarmee je direct een bijzondere indruk maakt én waar de ontvanger nog lang plezier aan zal beleven? Kies dan zijn of haar favoriete foto of kies een foto uit onze collectie en laat deze afdrukken op een van de honderden fotocadeaus die wij aanbieden! Want zeg nou zelf, wat in nou leuker dan een cadeau met foto!

De mogelijkheden

Als je mokken wilt bestellen bij Fotocadeau heb je meerdere mogelijkheden en dat vind ik persoonlijk wel heel fijn. Je kunt de gepersonaliseerde mok in verschillende kleuren laten maken, of als magic mok. Maar ben je een echte voetballiefhebber, of ga je de mok cadeau doen aan iemand die een echte voetballiefhebber is, dan is de fotomok met voetbal een extra leuke eyecatcher. Bovenop het oor van de mok zit dan nog een voetbal die rond kan draaien.

Bron: Fotocadeau.nl

Ook de Magic mok is natuurlijk extra leuk. Je hebt een zwarte mok en als er een warme drank in gedaan wordt, komt de foto tevoorschijn. Als je deze cadeau doet is het voor diegene afwachten wat hij voor mok cadeau krijgt.

Onze mokken

We mochten meerdere mokken uitzoeken en dat hebben we dan ook gedaan.

We hebben de witte mokken gekozen, waar we eerst ons logo met achtergrond op geplaatst hebben. Het ontwerpen van de mokken gaat eenvoudig. Je hebt een online ontwerptool, waar je eenvoudig de foto uploadt en waar deze automatisch op de mok geplaatst wordt. Je kunt dan ook een voorvertoning zien. Hier krijg je een goed beeld hoe de foto op de mok uit komt te zien.

Mocht je twijfelen of de kwaliteit van de foto goed genoeg is, dan kun je deze nog altijd laten controleren, hier betaal je een klein bedrag voor, maar dan ben je wel zeker dat de afdruk op de mok goed wordt.

Omdat we graag het verschil wilden zien tussen het logo met achtergrond en zonder achtergrond hebben we de mok ook besteld zonder achtergrond. Persoonlijk vinden we de mokken zonder achtergrond mooier, vooral doordat je bij de mok met achtergrond een rand ziet waar het blauw stopt. Dit is ook logisch en zal bij een gewone foto heel anders uit zien dan bij een logo, zoals in ons geval. Deze loopt niet door onder het oor, wat ook weer logisch is. Echter beide soorten mokken worden met veel plezier gebruikt en stralen in onze kast als ze niet gebruikt worden. Bezoek krijgt nu standaard een Koukleum-mok.

Magic mok

Een aparte mok binnen het assortiment van de mokken-serie is de Magic mok. Deze mok is zwart en je ziet het gene wat op de mok staat nog niet. Zodra er een warme drank in de mok gegoten wordt, wordt de foto of afbeelding op de mok zichtbaar.

Zoals je wellicht al merkt ben ik erg enthousiast over de mokken. De kwaliteit is erg goed. De afdrukken op de mokken zien er stuk voor stuk goed uit en wat wellicht nog veel belangrijker is, de mokken drinken ontzettend fijn. Het porselein is niet te dik en de grootte van de mok is ideaal. De koffie en/of thee smaakt er erg goed in en het smaakt natuurlijk sowieso extra lekker als je de mok mooi vindt. En dat zijn ze zeer zeker.

Wil je nu zelf ook zo’n mooie mok met foto? Dan moet je zeker de Magic mok bekijken op Fotocadeau.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge