Milly Pie Misses blue


Van Milly Pie ontving ik de Milly Pie Misses Blue om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hier wil ik Milly Pie hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op internet over de Milly Pie Planner Misses blue: De Milly Pie heeft een simpel overzichtelijk plan systeem om zo focus te houden op jouw doel, jouw dromen! Word productiever en vind jouw balans in al die 101 dingen die je nog graag wilt doen. Daarnaast is ze ongedateerd. Jij bepaalt de data hierdoor kun je elk moment starten. En wanneer je de Milly Pie even niet gebruikt ben je die bladzijdes ook niet kwijt, je start gewoon weer op jouw moment.
Je bent tenslotte niet voor niets een Milly Pie, a women who wants to do 101  things at the same time. But also wants to live the good sweet life. 
Inclusief:

  • Milly Pie inhoud; planner van 12 maanden
  • 13 tabbladen; januari t/m december & notes
  • Bladwijzer met liniaalfunctie
  • Milly Pie 1001 ideeën Kladblok (meer dan 100 pagina’s)
  • 1 jaar garantie op de ringband (sluiting)
  • Layout: donker blauw met  zebra’s met zilveren glanzende details in de strepen.
  • Standaard met horizontale inhoud – mocht je liever de verticale inhoud (zie product overzicht) willen laat het ons dan even weten in het opmerkingen veld bij het bestellen.

Ik ben al meer als 1 keer begonnen aan een bullet journal en ik vind het systeem ontzettend handig, maar ik merk dat ik mezelf echt iedere keer tegen kom met de weekplanningen uit te tekenen. Daar neem ik me dus echt de tijd niet voor. Dus toen ik de Milly Pie zag, had ik echt zoiets, dit is het voor mij. Ideaal. Je hebt eigen ruimte, maar ook al dingen voorgedrukt. Heb je zelf ook de ruimte van een Bullet Journal nodig om je ideeën kwijt te kunnen, maar heb je ook niet zoveel structuur dat je iedere week die hele planning gaat uittekenen en dit zo mooi mogelijk wil maken? Neem dan samen met mij eens een kijkje in deze Milly Pie.

Deze Milly Pie planners zijn bedacht door Annegien & Catalijn. Annegien & Catalijn zijn fulltime moeders, maar ook fulltime onderneemsters, fulltime dromers, denkers en doeners. Door goed te plannen kun je ook je passies blijven doen, zonder op andere dingen te moeten korten. Daar ben ik het wel mee eens, al kom ik mezelf nog wel eens tegen. Door het gebruik van de Milly Pie kun je je hoofd leeg maken en blijkt die 24 uur in een dag toch voldoende te zijn.

De Milly Pie is ontzettend handig opgebouwd vind ik zelf. Allereerst krijg je “My did & Doo” waar je je persoonlijke gegevens invult. Zodat jouw Milly Pie altijd terug bezorgd kan worden, mocht je hem ooit kwijt raken.

Na een korte uitleg en een stap voor stap uitleg kom je bij “Me & My Mission” uit. Dit is een ideaal middel om je doelen te bereiken. Waar wil je over 12 maanden staan? Je wordt gevraagd om even kritisch naar jezelf te gaan kijken. Je leert zo welke uitdagingen je aan moet pakken en wordt je bewuster of je dromen mogelijk zijn en wat hier voor nodig is.

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is om je dromen te verwezenlijken is een moodboard. Dit kom je dus ook meteen na “Me & Mission” tegen. Hier kun je je dromen zichtbaar krijgen. En doordat dit in je Milly pie planner zit, kom je deze dus ook regelmatig tegen.

Via je jaarplanner kom je bij de maand en weekplanner uit. Je kunt deze planner op ieder moment van de dag of maand beginnen. Geen excuses meer om er niet mee te beginnen. Aan het begin van de maand begin je met een aantal lijstjes in te vullen. De Taken voor de maand, je Doo this every single day, My must doo list of the month en My must doo list of the week.

Dan ga je beginnen met het invullen van je week. Deze begint op maandag. Dit vind ik zelf heel prettig. Bovenaan vind je een kleine ruimte om je focus van de week op te schrijven. Bijvoorbeeld een belangrijke opdracht waar je aan moet denken, aan jezelf denken, zonder problemen nee durven te zeggen enz. Door het op te schrijven, zie je het regelmatig en denk je er dus ook aan. En ben je er dus ook bewuster mee bezig. De dag is onderverdeeld in Taken, Afspraken, Mijn prioriteiten van vandaag en To do privé. Ik merk wel dat ik hier in het begin mijn weg nog een beetje in moet vinden. Maar zodra ik dat door had, wil ik niks anders meer. In de Milly Pie zit ook een handige liniaal, die ik ook meteen gebruik om bij de week te leggen, hierdoor vind je de lopende week snel terug.

Aan het eind van de maand heb je nog een pagina met Notes & Things I did. Hier kun je natuurlijk je notities opschrijven. En bij Things I did kijk je aan de hand van 3 vragen terug op de afgelopen maand. Je kijkt hierbij terug wat er deze maand goed gegaan is, wat had er beter gekund, en waarom liep niet alles goed en wat heb je nodig om het volgende maand beter te doen. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe ver je in je droom uitvoeren staat en wat je nodig hebt om je droom te verwezenlijken, zodat je nog beter kunt focussen op je droom.

Hierna vind je nog de Braindump. Ideaal om je hoofd leeg te maken en je gedachten op te schrijven. Deze gedachten zijn vaak dingen die je moet doen of waar je aan moet denken. Deze dingen kun je in de nieuwe maand weer inplannen of als je ze al gedaan hebt, natuurlijk doorstrepen.

Aan het eind van je Milly Pie vind je nog een heel aantal handige lijstjes. Zo vind je een lijstje voor de dingen die je echt wilt kopen, die je wilt hebben, maar ook Sint & Santa stuff, een soort bucketlist (10 things i wanna doo some day) dus hier kun je je qua lijstjes ook nog uitleven. Ook heb je nog een aantal notes vellen waar je zelf natuurlijk ook nog lijstjes op in kunt vullen.

Ik had ook een handig stickervel bij de Milly Pie waarbij je bepaalde afspraken met een sticker kunt aangeven.

Ook had ik een handige notitieblok bij mijn Milly Pie. Deze is echt te handig. Hoe vaak gebeurt het niet dat je ergens bent en je iets voor iemand op moet schrijven. Tot nog toe scheurde ik iedere keer een blad uit mijn agenda of bullet journal. Maar bij deze Milly Pie planner zit een handige notitieblok waar je alles op kunt schrijven. Ik merk dat ik hier ook notities op schrijf die ik voor een bepaalde afspraak nodig heb. Dan met een perforator gaatjes erin maak en deze in de Milly Pie toevoeg. Ideaal.

Op de website van Milly pie staat het volgende: Je bent tenslotte niet voor niets een Milly Pie, a women who wants to do 101  things at the same time. But also wants to live the good sweet life. Maar ik denk, dat ook genoeg mannen gebaat zijn bij een Milly Pie en van deze indeling heel gelukkig zouden worden, maar nu door de quote twijfelen. Dit vind ik persoonlijk wel een beetje jammer. Want de inhoud is niet echt meisjesachtig, maar denk dat ook genoeg mannen de inhoud als prettig zullen ervaren.

Ik ben verkocht. Ik blijf deze Milly Pie planner zeker gebruiken.

Het mooie aan de Milly Pie is daarnaast ook, dat je ieder jaar een nieuwe navulling kunt kopen en dus je buitenkant gewoon hetzelfde blijft. Of je moet al willen wisselen natuurlijk. Daarnaast kun je in de shop van Milly Pie ook nog enkele bladen downloaden om aan je Milly Pie Planner toe te voegen. Zo heb je bijvoorbeeld een kasboek, adressen en een foodlog wat je nog kunt toevoegen. Zo kun je je Milly Pie steeds verder uitbreiden en er echt je eigen onmisbare geheel van maken.

De Milly Pie is verkrijgbaar op de website van Milly Pie. De Milly Pie planner die ik ontvangen heb, was de Misses Blue inclusief

 

3 thoughts on “Milly Pie Misses blue

    1. Klopt hij is niet goedkoop, maar je krijgt er wel een hele hoop voor. En doordat je hiermee ook echt je dromen kunt waarmaken, doordat je hier echt iedere maand bewust mee bezig bent, vind ik de prijs weer meevallen. Als je doelen hebt, wat nu vaak maar blijft liggen, is deze echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge