Mijn bullet journal – Scrapbook cut-outs

In de folder van BBNC uitgevers/Mus Creatief zag ik deze ‘Scrapbook cut-outs’ staan. Deze heb ik dan ook aangevraagd bij de uitgever. Niet veel later ontving ik een exemplaar van dit cut-outs-boek. Hier wil ik BBNC uitgevers/Mus Creatief natuurlijk hartelijk voor bedanken

Wat zegt de uitgever over deze scrapbook cut-outs?

Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs staat vol met meer dan 5.000 handige, mooie, leuke afbeeldingen om uit te knippen en in je bujo te plakken. Je kunt je bujo hiermee versieren, makkelijker navigeren, planningen maken en eenvoudig lay-outs opbouwen. Je vindt in de scrapbook cut-outs plannerelementen, dag- en maandaanduidingen, maandkalendertjes, banners, labels, icoontjes, buttons, en gewoon leuke plaatjes. Ideaal voor iedereen die een creatief kunstwerkje van zijn bujo wil maken!

Zelf ben ik, Bryan, niet zo heel creatief met dit soort dingen, maar sinds vorig jaar wil Sandra, onze buurvrouw, nog wel eens inspringen aangezien zij helemaal in to het fenomeen Bullet journal is. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee en wij willen Sandra natuurlijk hartelijk bedanken voor de tijd die ze er weer in heeft gestoken.

De cover

De cover ziet er erg leuk en vrolijk uit met de verschillende kleuren en vormen die erop zijn gebruikt. Ook past dit boek, wat mij betreft, uitstekend in de collectie van de ‘Mijn bullet journals’.

Voorbeelden

Ik zal jullie hieronder een aantal voorbeelden laten zien, zodat jullie een idee krijgen van de verschillende cut-outs in dit boek.

Sandra heeft ook weer, zoals altijd, een aantal plus en een aantal minpunten op een rijtje gezet voor ons. Hieronder vind je haar lijstjes.

Pluspunten

  • Het boek ziet er mooi uit, is dik en dus goed gevuld en heeft een mooie stevige kaft.
  • Het papier is stevig en aan één zijde bedrukt waardoor je alle plaatjes kunt gebruiken.
  • Voor iedere smaak is er wel iets in het boek te vinden. Schattige plaatjes, pastel, vintage, zwart/wit. Je kunt er alle kanten mee op.
  • Er zitten verschillende thema’s in het boek die qua kleur mooi bij elkaar passen. Op die manier kun je afbeeldingen makkelijk en mooi met elkaar combineren.

Minpunten

  • Sommige plaatjes zijn heel erg klein en erg lastig uit te knippen.
  • Het boek heeft geen perforatie lijntjes waar langs je de bladzijden uit het boekje kunt scheuren. Dat heeft tot gevolg dat na verloop van tijd, als er veel pagina’s uit het boek zijn, het boek een beetje uit elkaar valt. Ik hoop, dat hier, in een volgende editie, beter over nagedacht wordt.
  • Afgaand op de titel van het boek had ik verwacht dat de plaatjes (cut-outs) al voorgesneden zouden zijn en je ze zo uit het boek kon halen zonder te knippen. Dat je ze nu zelf moet knippen is geen ramp, maar het was mooier en makkelijker geweest als dat wel het geval was geweest.

Natuurlijk is Sandra zelf ook nog aan de slag gegaan met deze ‘cut-outs’ en hieronder kun je het resultaat zien. 🙂

Zo als jullie hierboven kunnen lezen hebben deze cut-outs plus en minpunten, echter zul jij, als gebruiker, toch misschien weer net een ander plus of minpunt vinden. Maar al met al is dit een erg toffe toevoeging als je graag met je bullet journal bezig bent.

Deze ‘Scrapbook cut-outs’ zijn o.a. verkrijgbaar bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge