Metalen wandkapstok van Sweet Living Shop

Wij werden door Sweet Living Shop benaderd of wij het leuk zouden vinden om wederom een samenwerking te doen maar dan voor de webshop Sweet Living Shop. Eerder hebben wij voor hun Houss woonwinkel een dekenkist gerecenseerd. En hier zijn we nog altijd erg blij mee en krijgen we ook nog altijd erg veel positieve reacties over. Dus een nieuwe samenwerking daar waren wij zeker enthousiast over. Wij willen Sweet Living Shop dan ook hartelijk bedanken voor deze samenwerking.

Wat zegt Sweet Living Shop zelf over hun bedrijf: Al sinds 2009 is Sweetlivingshop.nl actief in de online verkoop van woonartikelen. In de afgelopen jaren zijn zij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de online woonbranche. In hun webshop bieden zij een groot & groeiend aanbod van 3000 verschillende woonartikelen direct uit voorraad leverbaar. De volgende categorieën kun je in hun shop vinden:

In onze woonwinkel online kun je accessoires van veel bekende woonmerken bestellen. Woonstijlen zoals trendy, modern, landelijk en klassiek kenmerken onze grote collectie. In onze collectie kun je accessoires van de meest populaire en beste woonmerken van het moment vinden. Hieronder kun je al onze merken bekijken:

Metalen Wandkapstok

Aangezien wij nog altijd opzoek waren naar een mooie en leuke kapstok voor in onze woning, zijn we in de webshop van Sweet Living Shop op zoek gegaan of we hier een kapstok zagen en we hoefden niet lang te zoeken. We kwamen al vrij snel een kapstok tegen die bij ons in de smaak viel. Namelijk de kapstok van By-boo.

Deze metalen wandkapstok is onderdeel van de By-Boo collectie. De wandkapstok is gemaakt van metaal en beschikt over een zilvergrijze kleur. De wandkapstok heeft een stoere industriële uitstraling. De wandkapstok beschikt over 7 haken waar jassen en sjaals aan opgehangen kunnen worden. De bovenzijde van de wandkapstok heeft nog twee vakken waar je bijvoorbeeld mutsen en handschoenen in op kunt bergen. 

Na overleg met Sweet Living Shop waren zij het erover eens dat wij hier een artikel over zouden schrijven. De kapstok was wel een wat langere levertijd op omdat hij niet op voorraad was. Dit was voor ons geen probleem, maar wel erg netjes van Sweet Living Shop dat dit aangegeven werd.
Na een aantal dagen zag ik in mijn Post App dat ik een pakket van Sweet Living Shop zou krijgen. Meteen was ik nieuwsgierig. Want hoe ziet de kapstok er in het echt uit.

Toen de bezorger aan de deur kwam had hij een grote doos bij zich en na het open maken valt meteen op dat er echt zorg is gedragen voor het inpakken. Er zaten een hoop luchtkussens en de kapstok zat in bubbeltjesfolie ingepakt. Erg netjes.

De kapstok voorzichtig uitgepakt en ik vind hem nog mooier dan de foto op internet.

Het ophangen van de kapstok

De oude kapstok snel afgepakt en uitgemeten waar de nieuwe moet komen te hangen. Er zitten 2 haakjes aan waar je de kapstok met 2 schroeven aan de muur kunt ophangen.

Bryan heeft de boor er bij gepakt en de gaten geboord waar de schroeven van de kapstok moesten komen. De schroeven in de muur gedraaid en binnen no-time hing onze nieuwe kapstok aan de muur.

De jassen ophangen

De jassen weer opgehangen en de pettenverzameling boven in de vakken gelegd. Ik was even bang dat de haken waar de jassen aan opgehangen moesten worden te dik zouden zijn voor de strop van de jas. Maar deze gingen heel eenvoudig over de haak heen.

De jassen hangen er ideaal aan. Er is genoeg ruimte voor meerdere jassen. Er zijn zeven haken en per haak kunnen ook eventueel meerdere jassen opgehangen worden. Ik kan jullie zeggen. We hebben in onze gang nu ook een echte eyecatcher. Iedere keer als ik nu de gang in loop dan wordt mijn oog naar de kapstok getrokken. Ik ben er meer dan tevreden mee en kan deze kapstok echt aanraden.

Ben je ook op zoek naar een mooie trendy kapstok zoals deze Metalen wandkapstok of een ander meubelstuk of accessoire? Neem dan zeker eens een kijkje op Sweet Living Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge