Melissa Skaye – Verleden tijd


Informatie die te lezen is op de achterflap van dit boek: In het derde deel van de VT-reeks krijgen Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, te maken met twee moordzaken. Hun onderzoek leidt tot zaken uit het verleden die nooit eerder zijn opgelost. Sanne en Luca denken dat ze alles al eens hebben meegemaakt, maar niets is minder waar. Ondertussen kan Sanne haar verleden niet meer verdringen.
Een jonge vrouw heeft te maken met getreiter en dreiging, waardoor ze zich genoodzaakt ziet contact met de recherche op te nemen. Met alle gevolgen van dien.

Ik heb natuurlijk ook de voorgaande delen van deze VT-reeks gelezen. Namelijk Virtuele tango en Verboden tranen. Omdat ik deze delen erg goed vond, wilde ik ook dolgraag deel 3 lezen. Ik zag dat ik dit boek in de plaatselijke bibliotheek kon reserveren. Dus dat meteen gedaan en kort erna kreeg ik een email dat ik het boek kon ophalen. Dus meteen naar de bibliotheek hier in Kerkrade-Centrum gewandeld om het boek op te halen. Ik had nog een boek waar ik aan het lezen was, dus dat eerst even uitgelezen. Hierna snel in dit boek begonnen.

Het verhaal gaat in eerste instantie terug naar een zomerkamp in Drenthe in 1997. Het kampt duurde in zijn geheel 4 weken maar op de voorlaatste dag wordt er een jongen vermist, Lazer. Deze jongen is nooit terug gevonden.Hierna maken we een sprong in de tijd en komen we in 2012 uit. Fenna Kelderman slaapt al weken slecht en op advies van haar oma komt ze bij een hypnotherapeut terecht. In deze tijd gebeuren er ook allerlei gekke dingen in het leven van Fenna, haar post verdwijnt, er blijkt iemand door haar huis te lopen, waarna ze zich snel verstopt. Heeft het een met het ander te maken? Op dat moment krijgen Sanne en Luca met enkele moorden te maken. Heeft het een met het ander te maken?

Ook dit boek uit de VT-serie zorgt er voor dat de spanning weer goed aanwezig is in het boek. Ook wordt de band tussen Luca en Sanne verder aangehaald. Wat is er toch tussen hun en met wat voor geheim loopt Sanne rondt? Dit zijn extra onderwerpen waarom ik dit boek uit de VT-serie weer extra goed vond. Je leert Sanne en Luca steeds beter kennen. En wat een knoepert van een open einde zit er in dit derde boek van deze serie. Je weet gewoon dat er nu heel veel veranderingen komen. Dus ik kijk echt reikhalzend uit naar het nieuwe 4e deel van deze serie.

De schrijfstijl van dit boek is weer erg makkelijk te lezen. En door de opbouw van het verhaal wil je steeds verder lezen, waardoor wegleggen van dit boek erg lastig is. Dit boek is zeker apart te lezen, maar ik kan je zeker aanraden om de hele serie te lezen, vooral omdat je daardoor Sanne & Luca beter leert kennen en nog beter in het verhaal zit.

Gegevens van dit boek:
Titel: Verleden tijd
Auteur: Melissa Skaye
Uitgever: Ellessy uitgeverij
Aantal pagina’s Paperback: 298
ISBN Paperback: 9789086603138
Prijs Paperback: € 18,95

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge