Mariëtte Middelbeek – Status OK

status o.k.

Informatie die te vinden is op de achterflap: Femke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al behoorlijk ervaren, maar op de harde werkvloer van het ziekenhuis komt ze erachter dat ze nog heel veel te leren heeft. Ze moet dealen
met jaloerse medecoassistenten, onbetrouwbare specialisten en verpleegkundigen from hell. En wat te denken van ruzie op de operatiekamer, bevallende BN’ers en avances van zeer aantrekkelijke collega-artsen.
Femke werkt dag en nacht om haar doel te bereiken: de beste arts worden. Maar dan zet een onverwachte gebeurtenis haar hele leven op z’n kop. Ze wordt gedwongen in te zien dat een ziekenhuis niet alleen een plek is waar je carrière kunt maken, maar dat het ook een plaats is waar de emoties over leven en dood heel dicht bij elkaar liggen. 


Femke is de hoofdfiguur in het boek. En ik vond het erg mooi om te zien hoe ze haar mening gaandeweg het boek veranderde. In het begin ergerde ik me erg aan haar mening. Ze had meteen de mening over een patiënt klaar. Maar gaandeweg het boek leert ze luisteren en maakt het meteen een prettiger persoon. Erg leuk om te lezen. 

Gegevens van dit boek:
Titel: Status O.K.
Auteur: Mariëtte Middelbeek
Uitgever: Marmer uirgeverij
Aantal pagina’s Paperback: 288
ISBN Paperback: 9789460681950
ISBN E-book: 9789460689864
Prijs Paperback: € 5,00
Prijs E-book: € 6,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge