Mariëtte Middelbeek – Single & sexy

single en sexy

Informatie die te vinden is op de achterflap: Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29ste verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan Charlotte haar rekeningen niet betalen, en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen Eva en Natasja. Ze kan niet meer shoppen, ze kan niet meer stappen – zelfs wasmiddel kan ze zich eigenlijk niet meer veroorloven. Dan bedenkt ze een geweldig plan: via Marktplaats verhuurt ze zichzelf als date. ‘Lot’, zoals ze zich tijdens deze betaalde afspraakjes laat noemen, is binnen de kortste keren de populairste date van de stad.

Ze heeft de tijd van haar leven en denkt zelfs in een van haar klanten de liefde van haar leven gevonden te hebben. Maar dan begint ze griezelige sms’jes te ontvangen. Hebben al haar gezellige en goedbetalende dates wel het beste met haar voor?

Dit boek las erg makkelijk weg onder andere omdat er gewoon makkelijke woorden gebruikt worden. Ik leefde heel erg met Charlotte mee. Door de ellende waar ze in terecht komt doordat haar rekeningen leeg geplunderd worden. Ze heeft een handige manier gevonden om geld te verdienen en alles lijkt goed te gaan. Door de sms’jes die ze ontvangt krijgt het boek ook een spannend geheel en begin je je af te vragen wie haar deze smsjes stuurt. Aan het einde kom je er pas achter wie dit gedaan heeft. Het boek is goed uitgewerkt en een leuke chicklit met wat extra spanning. Wat het boek voor mij wel extra leuk maakte. Ideaal boek om lekker in het zonnetje te lezen. Wat ik dus ook gedaan heb.

Gegevens van dit boek:
Titel: Single & Sexy
Auteur: Mariëtte Middelbeek
Uitgever: Marmer boeken
Aantal pagina’s Paperback: 272
Aantal pagina’s E-book: 240
ISBN Paperback: 9789460680250
ISBN E-book: 9789460689994
Prijs Paperback: € 4,95
Prijs E-book: € 4,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge