Mariëtte Middelbeek – Gestrand

Gestrand
Informatie die te lezen is op de achterflap: Een van de dingen waar Laura na haar scheiding het meest tegenop ziet, is om als single moeder op vakantie te gaan. Maar haar zoontjes Rick en Tim zien zo’n Turks allinclusiveresort wel zitten en Laura besluit te boeken.

Na een onverwachte tussenlanding met verplichte overnachting in Istanbul, komen ze aan in Antalya. Rick en Tim hebben het enorm naar hun zin en ook Laura begint langzamerhand te ontspannen. Dat verandert als een van de andere gasten avances maakt, Laura moet niets hebben van getrouwde mannen die hun vrouw bedriegen. Of doet ze zichzelf daarmee tekort? 

Aangezien ik van het vorige boek wat ik gelezen heb van Mariëtte Middelbeek, het boek Moederhart, een beetje teleurgesteld was, was ik wel benieuwd naar dit verhaal van dezelfde hand. Het verhaal gaat over Laura, die pas gescheiden is en eigenlijk een beetje huiverig is om alleen op vakantie te gaan met haar zoontjes Rick en Tim. Want wat moeten mensen wel niet van haar denken als ze als gescheiden vrouw alleen op vakantie gaat. De vlucht moet een onverwachte stop maken in Istanbul waar ze een hele tijd op de luchthaven vast zitten, als Arjen, een van de andere passagiers op het vliegtuig gaat regelen dat ze in ieder geval een hotel voor die nacht in Istanbul krijgen. Arjen zoekt steeds contact met Laura, maar Laura wil er niets van weten, aangezien Arjen samen met Anne en Nikki in het vliegtuig zat. Maar is het wel zo als het uitziet?

Het is natuurlijk erg voorspelbaar dat het verhaal anders in elkaar steekt als dat het in eerste instantie lijkt. Het ligt er erg dik op dat het verhaal natuurlijk goed gaat aflopen, maar toch las het boek lekker weg. Het is een heerlijk boek om op een zonnige dag aan het strand of op vakantie te lezen. Of gewoon tijdens een regenachtige dag thuis op de bank om je in heerlijke warme oorden te wanen zoals ik zelf gedaan heb. 🙂

Het is een vermakelijk boek waarbij je echt je verstand even op nul kunt zetten.

Gegevens van dit boek:

Titel: Gestrand
Auteur: Mariëtte Middelbeek
Uitgeverij: Uitgeverij Marmer
Aantal pagina’s paperback: 135
Aantal pagina’s E-book: 101
ISBN paperback: 9789460681752
ISBN E-book: 9789460688478
Prijs Paperback: € 12,50
Prijs E-book: € 9,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge