Maria Mosterd – OMG ik ben zwanger

OMG ik ben zwanger

Informatie die te lezen is op de achterflap: Na zeven zwangerschapstests valt het niet meer te ontkennen: ze is 19 en zwanger. Nu heeft ze niet alleen een vriend die haar op de zenuwen werkt, maar ook een garnaal in haar buik die steeds groter wordt. Ze droomt van een gelukkig gezin, met een vader voor haar kinderen, een huis met een tuin en een hond. Maar voorlopig zit ze onder toezicht op een kamer in een stad waar ze niemand kent. OMG Ik ben zwanger is een met veel vaart geschreven autobiografische roman van de schrijfster van Echte mannen eten geen kaas. Een boek vol op hol slaande hormonen, onderhuidse spanningen, daverende ruzies en ontroerende momenten.
De cover laat de buik van een zwangere vrouw zien. Ze houdt haar handen over haar buik. De cover vind ik achteraf gezien niet echt bij het boek passen. Omdat de cover voor mij bescherming uitstraalt en dat niet echt uit het verhaal naar voren komt.

Maria (schrijfster van dit boek) is zwanger en wil dat in eerste instantie niet geloven en doet er belachelijk veel zwangerschapstesten voor. Het verhaal heeft weinig diepgang en vertelt vooral dat er ruzies zijn tussen Gio en haar en dat Gio weinig voor het kind en haar doet.
Uit dit verhaal had veel meer gehaald kunnen worden naar mijn idee. Jammer wordt er niet echt op het verhaal ingegaan, maar blijft het verhaal een beetje oppervlakkig.

Gegevens van dit boek:
Titel: OMG ik ben zwanger
Auteur: Maria Mosterd
Uitgeverij: Van Gennep b.v.
Aantal pagina’s Paperback: 189
Aantal pagina’s E-book: 158
ISBN Paperback: 9789461641953
ISBN E-book: 9789060122808
Prijs Paperback: € 5,00
Prijs E-book: € 11,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge