Marelle Boersma – Ik volg je

Ik volg je

Informatie die te lezen is op de achterflap: Hij volgt je…overal

Stel je voor: je woont samen met je vijfjarige dochter in een klein dorp waar niemand je accepteert. Je bent eenzaam, dus als een aardige collega je uitnodigt voor een etentje, neem je het aanbod graag aan. Maar wat als deze collega je niet meer met rust laat? Hij volgt je, overal…

Het overkomt Pien. Een op het oog onschuldig etentje met haar collega Theo mondt uit in een serie huiveringwekkende gebeurtenissen, waarbij Pien haar leven niet meer zeker is.

Door de proloog zit je gelijk in het verhaal, en wil je meteen verder lezen. De cover is een extra pluspunt voor dit goed in elkaar gezette verhaal. Je voelt je bekeken en dat is datgene wat Pien meemaakt. Door dat ze niet echt geaccepteerd wordt in het dorp waar ze woont, durft ze zich ook niet te uiten over wat haar overkomt. Ik kan me voorstellen dat je bang bent dat je niet gelooft wordt, aangezien de persoon die haar stalkt in het dorp erg geliefd is. De gebeurtenissen die daarop volgen maakt dat Pien ook aan zichzelf begint te twijfelen. Op een bepaald moment staat Pien er helemaal alleen voor doordat iedereen denkt dat ze een relatie met Theo heeft en Theo dus poeslief doet in het bijzijn van anderen. Op het eind van het boek krijgt ze steun van een ander slachtoffer van Theo. Die haar al een paar keer heeft proberen te waarschuwen. Echter het gevaar komt, blijkt, uit een heel andere hoek. Spannend boek, met een open einde. Zou Pien haar rust nu vinden?

Gegevens van dit boek:
Titel: Ik volg je
Auteur: Marelle Boersma
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s Paperback: 304
Aantal pagina’s E-book: 300
ISBN Paperback: 9789461091307
ISBN E-book: 9789461091246
Prijs Paperback: € 6,99
Prijs E-book: € 4,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge