Magnetische micro-usb kabel van Koopjesaap

bron: koopjesaap

Een tijdje terug werd ik benaderd door Koopjesaap of ik interesse had in een samenwerking met hun. Na hun site bekeken te hebben, zag ik dit wel zitten. Ik wil Koopjesaap dan ook bedanken voor deze samenwerking.

Wat zegt Koopjesaap zelf over de Magnetische micro-USB kabel: Deze magnetische USB kabel zorgt ervoor dat wanneer iemand tegen de kabel aanloopt je telefoon niet valt! Ook zorgt het ervoor dat je de connector in de telefoon kan laten zitten en enkel de telefoon tegen de kabel aan legt om op te laden! Verschillende varianten en kleuren mogelijk.

Ik heb zelf een zwak voor gadgets. Dus toen ik deze kabel zag, was ik natuurlijk extra nieuwsgierig. Ik kende de magnetische oplaadkabel nog niet. Nadat ik bij Koopjesaap mijn bestelling doorgegeven had, kreeg ik te horen dat hij in bestelling was. En zoals je op hun website ook kunt lezen, duurt de levering ongeveer 20 werkdagen.

De kabel kwam toch nog onverwachts. Wat ik dan wel weer jammer vind, is dat het pakketje van uit China of een van de andere Aziatische landen direct naar mij gestuurd is. Hierdoor was ik dan wel weer aangenaam verrast toen ik dit pakketje uitpakte en het deze kabel bleek te zijn.

Ik ben de kabel natuurlijk gaan uittesten. Ik heb regelmatig het probleem dat mijn telefoon het ’s avonds zo goed als leeg is. En dan wil ik toch nog vaak iets op mijn telefoon doen. En dan is de powerbank ideaal. Maar ik had dan vaak de powerbank op tafel liggen en de telefoon naast me op de bank. En dan rende de hond langs en tja… dan lag of powerbank of telefoon op de grond. Nu merk ik dat de kabel dan heel makkelijk los laat van de telefoon en dus niks meer op de grond valt. Ideaal.

Bron: Koopjesaap

Enige nadeel vind ik dan wel. Als ik zelf lui onderuit op de rug op de bank lig en ik houd de telefoon dan voor me. Dan heb je dus ook snel dat de kabel los gaat, omdat het natuurlijk magnetisch is, en bij een kleine weerstand dus beweegt.

De aansluiting is er voor micro-usb, iphone, en micro c aansluiting. Deze aansluiting kun je onderling uitwisselen met de kabel. Dus je zou ook kunnen zeggen, ik koop meerdere plugjes voor de verschillende aansluitingen, mocht je meerdere apparaten met verschillende aansluitingen hebben. En dan de kabel onderling uitwisselen. Hierdoor heb je opeens een hoop minder kabels door huis slingeren. Een genot! Ik zelf heb alleen de micro-usb aansluiting, omdat ik alleen deze aansluiting gebruik.

Bron: Koopjesaap

Doordat de kabel direct vanuit Azië hierheen gestuurd wordt, werd mij wel al snel duidelijk dat Koopjesaap een slimme zet heeft gedaan. Ze bestellen bij Aliexpress en laten het dan bij diegene bezorgen die het besteld heeft. Want bij de kabel zat een visitekaartje van een bedrijfje die een shop op Aliexpress heeft.

Het contact met Koopjesaap is goed. Je krijgt vrij snel antwoord op je bericht, wat soms wel verwarrend is, dat bij meerdere mailwisseling je ook afwisselend door Vincent of Sjuul beantwoord. Voor mijn gevoel vind ik het persoonlijk fijner als ik tijdens een mailwisseling contact houd met dezelfde persoon. Of er moet al iets onvoorziens gebeuren waardoor dit niet mogelijk is.

Als tip zou ik Koopjesaap mee willen geven. Laat het product eerst bij Koopjesaap aankomen en stuur het dan door naar de klant. Dan heb je zelf een idee hoe het product in elkaar zit en of er iets mee aan de hand is. Al moet ik zeggen dat Koopjesaap erg coulant is.

Ik vind het een perfecte oplossing, aangezien er genoeg personen zijn die niet bij Aliexpress durven te bestellen omdat het vanuit het buitenland moet komen. Door Koopjesaap heb je een Nederlandse contactpersoon en als er dan iets mis is, kun je je ook tot deze webshop wenden en word je ook snel geholpen.

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn en deze magnetische kabel ook willen hebben? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Koopjesaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge