Magneetstickers van Fotocadeau.nl

Wij werden benaderd door Fotocadeau of wij interesse hadden in een nieuwe samenwerking met hun. Eerder mochten wij al hun mokken en containerstickers recenseren. Deze samenwerking was erg goed bevallen, dus wilden wij zeker graag opnieuw met hun samenwerken. Hier willen wij Fotocadeau natuurlijk wederom hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Fotocadeau over zichzelf?

Wil jij een speciaal cadeau met foto geven waarmee je direct een bijzondere indruk maakt én waar de ontvanger nog lang plezier aan zal beleven? Kies dan zijn of haar favoriete foto of kies een foto uit onze collectie en laat deze afdrukken op een van de honderden fotocadeaus die wij aanbieden! Want zeg nou zelf, wat in nou leuker dan een cadeau met foto!

Een magneetsticker van Fotocadeau is een leuke manier om een foto af te drukken. De magneetstickers zijn geschikt voor ijzerhoudende ondergronden. Een foto op magneet is eenvoudig aan te brengen en zonder resten te verwijderen. De magneet sticker is geschikt voor binnen en buiten. Bij Fotocadeau weet je zeker dat jouw foto een prachtige afdruk krijgt. Ook kun je de magneet stickers voordelig bestellen. Ontwerp dus nu jouw eigen magneetsticker!

Voor ons is zichtbaarheid erg belangrijk. En ondertussen hebben wij onze containers bestickerd, maar hoe leuk is rijdende reclame. Vooral als wij naar een boekenfeestje gaan, willen wij graag in stijl gaan. Hoe leuk is het dan als wij de auto in de buurt van een boekhandel parkeren en er reclame op zit?

Nu is het zo dat wij onze auto geleased hebben en dan is het zo dat wij een beetje huiverig zijn om stickers aan te brengen op onze auto. De auto moet immers ook over een paar jaar weer terug naar de garage. Maar daar is een oplossing voor… Magneetstickers!

Het ontwerpen en bestellen

Het ontwerpen van de magneetstickers hebben we zelf in Photoshop gedaan, maar kun je natuurlijk ook in het ontwerpprogramma van Fotocadeau doen. En dat gaat tamelijk eenvoudig. Je hoeft echt geen digitaal ontwerper te zijn om iets leuks te ontwerpen in de tool die Fotocadeau online heeft staan om je magneetstickers te maken. Deze magneetstickers zijn natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen bijvoorbeeld met een foto erop voor op de koelkast of als je op je werk een ijzeren archiefkast hebt, en je die te gekke foto van dat bedrijfsfeestje hebt. De ideeën hiervoor zijn natuurlijk eindeloos. Je moet alleen een ondergrond hebben waar de magneet op hecht. Wij hebben ze ontworpen om op de auto te gebruiken, hier moet je er echter rekening mee houden dat je ze nooit langer dan 48 uur op de auto laat zitten, dit om aan de ene kant verkleuring van de lak te voorkomen, en aan de andere kant om permanente hechting te voorkomen.

Als je naar de ontwerptool gaat van fotocadeau, beslis je eerst welke grootte je wenst voor je magneetsticker. Als je dit gekozen hebt, voeg je een afbeelding in die je wilt gebruiken. Wij hebben de totale afbeelding gemaakt in Photoshop, zoals je in de onderstaande tweede afbeelding kunt zien.

Echter kun je er ook voor kiezen om een foto te nemen, en daar dan tekst via de tool toe te voegen, deze tekst is dan ook nog helemaal aan te passen aan allerlei voorkeuren. Zo heb ik in onderstaand voorbeeld de teksten weggelaten, om tekst via de tool toe te voegen, zoals je ziet, heb je allerlei mogelijkheden, om dingen aan te passen. Je kunt o.a. het lettertype kiezen, de kleur van de letters, de grootte, of het cursief, dikgedrukt of onderstreept moet zijn, of je een omlijning wilt om de letters en welke kleur je die wilt hebben enz. Dus echt mogelijkheden genoeg om er ook via deze manier iets leuks van te maken.

Als je tevreden bent met je ontwerp, klik je op ‘Volgende’ en dan krijg je nog enkele opties. Je kunt je ontwerp laten controleren, of aan geven of je de foto in zwart/wit of sepia wilt hebben. Wij hebben de foto wel laten controleren. Ik ben altijd bang dat er iets mis gaat met bewerken in Photoshop, dus ik laat dan liever een professional er even naar kijken dan dat ik dadelijk teleurgesteld ben. Dus ik heb de controle aangevinkt en vervolgens op volgende geklikt. Vervolgens zie je het voorbeeld op een koelkast. En krijg je nog kortingscodes te zien. Natuurlijk extra leuk, als zuinige Nederlanders houden we natuurlijk altijd van korting.

Hierna kun je de magneetsticker in je winkelmandje leggen. Dat hebben we natuurlijk ook gedaan. En dan valt iets geks op. Aangezien we de magneetstickers ontworpen hebben voor op de auto willen we natuurlijk twee stickers, voor iedere kant één. Als je de controle op het ontwerp wilt laten uitvoeren, betaal je hier twee keer voor als je twee dezelfde afdrukken besteld. Dit vind ik best raar. Ze hoeven de afdruk slechts één keer te controleren en dan verwacht ik eigenlijk ook dat ik maar één keer hiervoor hoeft te betalen.

Ik had dus bij twee afdrukken eigenlijk een prijs verwacht van €86,37 i.p.v. €88,84. (Een keer controle à €2,47 niet gerekend).

Nadat ik besteld had, was het natuurlijk afwachten tot de magneetstickers binnen kwamen.

Klantenservice

Waar mensen werken, kunnen helaas ook wel eens dingen misgaan. En dan is het alleen maar fijn, als een klantenservice dit op een fijne manier afhandelt. En helaas ging bij ons de bestelling een beetje mis. Op één van de twee magneetstickers waren vingerafdrukken te zien, naar mijn gevoel is de magneetsticker te snel uit de printer gehaald, waardoor de vingerafdrukken erop verschenen zijn. Na een mailtje naar de klantenservice werd dit snel opgepakt en werd de magneetsticker opnieuw gedrukt. Echter ook de tweede keer ging het mis en stonden er zelfs een hele handafdruk op de magneetsticker. Dus weer gemaild en je merkte dat de klantenservice zich hier echt rot over voelde en putte zich uit in verontschuldigingen en er werd opnieuw een magneetsticker gestuurd. Deze keer was de magneetsticker gelukkig wel goed en nu kunnen we in stijl de weg op naar boekenfeestjes. Dus mocht je ons tegenkomen met onze stickers op de auto, laat het ons rustig weten. Altijd leuk om te weten.

Wat is nog meer te bestellen bij fotocadeau?

Je kunt de leukste en mooiste dingen bestellen bij fotocadeau. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel bestellen. Zo hebben we natuurlijk zelf al, naast deze magneetstickers, de mokken en containerstickers van fotocadeau in huis, maar de opties zijn eindeloos. Van fotocollages in allerlei vormen en maten tot broodtrommels. Maar ook voor buiten hebben ze genoeg opties. Zo hebben ze tuinposters, tafelkleden voor buiten en behoort een persoonlijk huisnummerbord maken bij Fotocadeau natuurlijk tot de opties. En ik kan je zeggen… Ook daarin hebben ze superleuke opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge