Lilly & Stitch: Snuffelzakjes

Wij hoorden onze mensen praten over iets wat wel erg leuk zou zijn voor ons. Wij werden natuurlijk meteen nieuwsgierig, maar wisten niet goed waar ze het over hadden. Ze hadden het over snuffelzakjes. En dat wij ons maar moesten laten verrassen. Enkele dagen later kwam er een heel pakket binnen met allemaal leuke dingen voor ons. Hier worden wij natuurlijk erg blij van en willen we Hippe snuffelzakjes uiteraard hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Hippe snuffelzakjes zelf over hun producten?

Kattenoppas Zwanenburg heeft (al 5 jaar) een eigen lijn Hippe snuffelzakjes. Deze hippe, met de hand vervaardigde speelzakjes, gevuld met catnip, valeriaan, catnip én valeriaan of matatabi mogen echt niet tussen de kattenspeeltjes ontbreken. Tevens verkrijgbaar met knisper, belletje, staart of lintje. Het is super leuk voor de kat om dit allemaal uit te proberen. 

Verschil tusssen catnip, valeriaan en matabi.
Catnip : Catnip, ook wel kattenkruid genoemd, werkt stimuleren voor katten. Kattenkruid bevat de stof nepetalactor. Kattenkruid heeft een bijzonder effect op katten. Ze vinden de stof onweerstaanbaar en krijgen er een blij gevoel van.
Valeriaan: Een snuffelzakje dat gevuld is met valeriaan heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor katten. Valeriaan heeft een sterkte lucht waar katten dol op zijn. Katten zullen met een snuffelzakje knuffelen, rollen, eraan likken en eraan bijten. Valeriaan is rustgevend dus ideaal bij stress.
Matatabi: De matatabi plant groeit in de berggebieden in Japan en China. De reactie op matatabi is hetzelfde als catnip, maar lijkt intenser te zijn.

Het pakketje

We kregen van het vrouwmens het pakketje overhandigd. De zwarte zei ons al dat zij Hippe Snuffelzakjes al kende. Ze had deze al eens gekregen om uit te proberen toen ze nog samen met Simba hier woonde. Zij mochten deze snuffelzakjes al eens uittesten. Denkt zij nu dat wij dat zelf kunnen uitpakken? Maar het is wel een erg interessant pakket. Het ruikt in ieder geval al interessant.

Gelukkig waren onze mensen zo lief om het pakketje open te maken. Volgens mij waren zij ook verbaasd over hoeveel spulletjes er in het pakket zaten. Wij zijn echte gelukskatten. Er zaten niet alleen snuffelzakjes in, in alle soorten en maten, maar ook nog een apart zakje met leuke speeltjes. Dit zakje met aparte speeltjes trok meteen onze aandacht. De andere speeltjes hadden onze mensen nog niet helemaal opengemaakt. Wilden ze ons nieuwsgierig houden ofzo? Soms kunnen ze behoorlijk irritant zijn.

De inhoud

Gelukkig wisten ze dat we ongeduldig zijn en haalden ze ook de andere speeltjes uit de verpakkingen en we schrokken, want zelfs De Zwarte werd actief. Dat zien we niet zo snel gebeuren. Normaal ligt De Zwarte vooral relaxt ergens te chillen en moet ze niet te veel gestoord worden. Nu wilde ze meteen het grootste snuffelzakje hebben, de hebberd. Maar we begrijpen dat wel. Wij zijn ook verkocht. We moeten er gewoon mee spelen.

We moeten gewoon knuffelen met deze snuffelzakjes. Ze hadden wat ons betreft ook rustig knuffelzakjes mogen heten, want als we ze zien moeten we er gewoon mee knuffelen. We vinden ze erg leuk en zijn dan ook erg blij met deze knuffelzakjes.

Zoals je merkt zijn we erg verwend door Sylvia van Hippe Snuffelzakjes. Lees je dit en heb je zelf katten? Dan kunnen wij alleen maar zeggen, ga snel naar de webshop van Hippe snuffelzakjes en verwen jouw katten ook met zo’n leuke snuffelzakjes, want wij merken dat onze mensen stiekem ook genieten als wij hiermee aan het spelen zijn.

Liefs en een pootje,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge